pekica
zar sam ja jedina koja nist nije jela od onih forneta?!
oke
idem zderat
Dosla i jaaa lalalalala i ubila se u rostilju od popodne...koji zivotinjski nagon za klopom se pojavi nakon cuge u kombinaciji s drndanjem u busu![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
pekica
zar sam ja jedina koja nist nije jela od onih forneta?!
oke
idem zderat
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vjerojatno, al ja sam tipa rucala i nisam jela do sadnaravno, nisam htijela pivu s fornetima kvarit
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Kompa moj, nikad mi nije bilo manje žao tih 25kn![]()
Ne spominji mi frižider!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Uuu ako iks kaze da se ne spominje frizider, mora da je gadno![]()
a micek, poj'o 25 dkg vise no inace.. gad mrsavi![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Cek, jel ovo sad kao OT ili se tu smije OT-opicarit? Totalno sam out![]()
pekica, ovo tu smijes oftopicarit
al ne puno
bum te onda po guzi
da, tu je oftopik. sam mi nemoj pokrenut kalodont il tak nekaj
ja odo zvalit jastuke. ujutro se, kao, i radit mora.
iks, izrigaj se sad da ne bi slucajno sutra meni po kuci.
Šteta je zrigat tako dobru klopicu
Idem i ja lagano variti. Dame (i one koje se tako osjećaju) budite mi pozdravljene!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@Luna,
X se opskrbio nekom pohanom piletinom u sendvicu, ali onda mu zamirisao i kebab, pa je morao i to kupit.
I tako, piletina ostala za sutra. Bez frizidera.
Kebab dos'o 25kn, i izgleda da se isplatilo...![]()
Eh, kakva tragedija...
Prijatelj slomio nogu- ne može van i onda strgao mu se kompjuter.
A ovisnik o facebooku.
Tako je blizu paljenja, pokaže mu se Welcome screen ali ne prepoznaje tipkovnicu i miš![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel sam nekaj propustio?
zvjercice :cerek: kak medeno..
Ostanes bez prsta?![]()
Prebolesno- 44 giga piksela
Zumiraš toliko da vidiš čovjeka na prozoru zgrade koju niti ne vidiš bez zumiranja.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da mi je znat samo tko je izbrojao sve te pixele, tj. kako se zna da ih ima tocno 44G...
EDIT: pise tu da ih je 45G, a ne 44G...
44.88 gigapixels
Ja zaokružujem na manje![]()
Hoces reci da si ih TI izbrojao?![]()
Ma, to sam sad nabrzaka...
Vidim da piše 45, ali odmah mi je izgledalo da nije to baš 45...![]()
Odo spavati![]()
Bookmarks