Provjeri hladnjak na grafickoj. Dal dobro lezi. Ak ga mozes rastaviti, provjeri pastu. Prije rastavljanja provjeri garanciju![]()
Danas, kad sam igrao Bad Company 2, odjednom mi se ugasio komp pa sam išao čačkati što je uzrok i skužio sam da mi je grafička na 115 stupnjeva!!!
sad dok surfam samo i tražim rješenje mi je na 96 stupnjeva...
usisao sam svu prašinu koju sam našao u kompu, počistio sam napajanje, sva 3 ventilatora na kućištu (i stavio sam ih na High, iako su dosad radili na Low ili Medium i nikad mi nije temperatura prelazila 75 stupnjeva na grafičkoj)...
zna li itko kakvo rješenje za ovaj problem?
inače, kofiguracija je slijedeća (stara je već skoro 2 godine i uskoro sam planirao upgrade):
matična.........Asus P5Q3 Deluxe
procesor........Intel Core2Duo E8600 - 3,33GHz
grafička..........Asus ATI Radeon HD4870
napajanje.......Antec 650W
kućište............Antec P180B
RAM...............2 x Kingston 2GB DDR3 1066MHz
i 2 WD hard diska od 500GB
OS je Windows Vista Ultimate x64
please help![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Provjeri hladnjak na grafickoj. Dal dobro lezi. Ak ga mozes rastaviti, provjeri pastu. Prije rastavljanja provjeri garanciju![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo baš ga gledam, i uopće se ne vrti ventilatoridem sad to probati srediti.. hvala na savjetu
btw. čim mi se digne sistem, temperatura grafičke je već na 76 stupnjeva![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Ako je crko ventilator,a nemaš garanciju,kupi si novog i zamijeni ga na način "skini ovaj i piči u trgovinu po drugi". Samim "mučenjem" ove grafičke praktički ju ubijaš i nije ju pametno tako koristit.
ma sad sam baš zvao lika od kojeg nabavljam komponente, i naručio sam si HD5970sutra ide na ugradnju
![]()
Imaš preslab procesor za tu grafičku pa nećeš osjetiti neku veliku razliku u performansama...
znam to ali već sam rekao da uskoro ionako mijenjam komp pa mi nema smisla kupovati 2 grafičke nego ću sad kupiti ovu pa za 2-3 mjeseca je samo prebacim u novu konfiguraciju...
Procesor nije preslab.Taj dvojezgreni je zvijer i lako ga clockaš na preko 4GHz...
činjenica A: procesor koji imam je odličan.
činjenica B: bilo bi bolje da imam i7.
činjenica C: nemam i7.
činjenica D: mijenjam komp za koji mjesec.
činjenica E: imat ću i7.
sve jasno?
btw. moderatori, ova tema može pod lock jer je sve rješeno...
Bookmarks