weee sutra na Pašman! U 4 ujutro se krece, a ako ima koj wifi otvoreni morti se javim! :cackam_uho:![]()
Živio prvi maj.
Idem na more u vikendicu s ekipom. Odmah.
weee sutra na Pašman! U 4 ujutro se krece, a ako ima koj wifi otvoreni morti se javim! :cackam_uho:![]()
One day, sky went blue...
Ujutro na trening, popodne na rostilj u Zagorje, navecer van...
Ma zivot je ljep![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Idem na more, lumpat ću do rano ujutro :yee-haw:![]()
Sretan 1. maj!
Sretan 1. Maj!
Doso doma iz Zagorja, sad se dogovaram za kino
Pozz![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jedna prigodna:
![]()
Bratić (8) me razvalio u križić- kružić![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
polizali q-pack na jarunu lunče, njen darling i, jbga znam da čudno zvuči, ja![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
guci buci bu
jes, da, muske svinje, uvijek ce se urotit protiv zene. jedne. blah
ajt, ajt, gledamo se sutra i lizemo krigle u nekoj pivnici! kent vejt! tim vise sto znam da ces nakon jedne i po past pod stol
i da, prmijeni si lokaciju ovih dana na zagrebma, mos komotno i na jarun
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
loool![]()
![]()
pozdrav svima...
ubijam vrijeme do večerašnje cuge...(točnije, tražim aplikacije po android marketu)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ustao,popio kavu,napravio sendvič i cekam da krenemo za Dubrovnik na tekmu...
Luna- jesi ti bila na Jarunu danas?
Prije kojih sat vremena.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nope, bejb, mi smo sinoc obitavali na jarunu.
ot, spremam se za pijanku i za slatanje iksa![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Sjajan produženi vikend. Party na vikendici prošao u najboljem redu. Danas odmaram![]()
Україна
Kakvi divljaci ovi na stadionu...
Evo, čovjeka napravili trajnim invalidom- a zbog čega, zbog utakmice u kojoj njihova momčad ne samo da nije izgubila već je postala prvak...
Ma, nemam riječi za takve "ljude"...
I onda se čude kako ne ide puno ljudi na utakmice.
Još ova Kosorica sa svojim usranim metaforama...
Nije mi jasno zašto političari sve pričaju u (i to glupim) metaforama- držim konja za uzde, brod ovaj brod onaj- jedino da protivnička stranka može uzvratiti "pametnom" "protumetaforom"... Stvarno ispadaju glupi.
Mah, odo ja![]()
Postoji 1 rijec, huligani!
Neznam zasto se policija s njima tamo igrala na tribini i bacali im stolice, koje su oni otrgnuli, nazad??
Posto je zabranjena uporaba vatrenog oruzje, nek uzmu suzavce i gumene metke i pucaj po tim debilima...
Da sam ja tam jedan policajac, ja nebi cekao, ja bi sam pucao bez okljevanja..
valjda jedino to znaju smislit
OT: Doso doma, super je bilo na rostilju..
Idem sad spavat![]()
Eto ga, X uspjesno dopremljen do Save, a i ja cu uskoro doma, taman mi tram stigao....
EDIT: I ja doma.![]()
Zadnji uredio ravilov : 02-05-2010 u 23:24
i ja doma!!
well, vec neko vrijeme, al muz nije oprao sudje, pa sam ja morala
nda
A nista, brzo potpisi onaj ugovor, pa da se smijes opet ozlijedit i na bolovanje, pa ce opet on prat.
OT: Zijevam ko sumanut... Mozda bi mogao otic spavat...
jes, rav, mudro zboris:suicidalnismajl:
inace, ocemo'l ozivit pijane pizdarije rilouded?
:hik: Ja sam za.![]()
Fakinšit! Kebap mi do grla![]()
Bookmarks