State ti 100% treba biti HR, a (pod Lockerz) imaš City (gdje se stavlja Zagreb- ili gdje već jesi).
OT: Odo u školu.![]()
Ja sam za Lockerz stavio pod state Zagrebacka. Mislim da je dobro kad mi je majica stigla![]()
State ti 100% treba biti HR, a (pod Lockerz) imaš City (gdje se stavlja Zagreb- ili gdje već jesi).
OT: Odo u školu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nakon noćne jutarnja smjena...
tako to ide...
sad malo odmaranja, navečer se opet radi...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
bedinala i nahranila iksa.
bezopasna zvjercica.
sad idem pavat. on topikl jel![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
luna je zakon! i uopće nije strašna ko što izgleda![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jel ti to hoces rec da Luna izgleda strasno?
Prema mojem dosadasnjem iskustvu, cure/zene obicno ne reagiraju dobro na takve "komplimente"...
Sto je sljedece, reci ces i da je debela?![]()
vrlo vjerojatno.
ha pa cuj, nis cudno, druzio mi se muzem dobar dio dana. tko zna s cime mu je muz napunio glavu.
a kvragu, trudih se ne jesti u iksovoj blizini
on topiK: ne spavam jos, octo. hebo fejsbuk. i pan. i takoto.
a nije da sat nece zvonit u 6 ujutro. uopce.
jel to tu previse negacija?
pogubih se.
eh, i da, zaboravih se pohvaliti, imam medicu!! domacu istarsku!
navodno.
i ne, aj du nat šer!! :škrtica:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
haha! E pa hvala... Mozda bi neki probali...
ot. Probudil me pes koj cjelo jutro kašle, ki da mu v grlu neke zapele... Lol...
One day, sky went blue...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Od ni više ni manje nego od 4 Samsunga D900i sam sastavio jednoga. Baterija od jednog,kamera i zvucnik od drugog,ploča od trećeg i kućište od četvrtog. Bio je zaključan na Tele2 a sad više nije. Sad još iz stare Motorole prekrcavam memorijsku i eto ti skoro pa solidan mob...
S godinama se skupilo u jednoj kutiji cipela 30-ak mobova pa sad sastavljam...![]()
@Smuchac: svaka čast ako ti se da to tako sastavljat...
tmobile opet neda sms info... I to na kraju mjeseca... E da, sta sa lockerzom? Bio rdm pa prekinut, bu bil onda danas?
Dobro funkcionira.Uglavnom (pogledaj hallway, fico)
Ulogiraš se, klikenš par puta, pogledaš (tj. ostaviš da "ide") koji video, upišeš captchu i dobivaš bodove.
Smuchac- možeš meni od jedne N86 složiti 4 koje rade?![]()
Hmm, blesavo..
Trebat ce mi 8 god da skupim 1k bodova :/
Za ovaj iPad kaj dijele treba 3,5k bodova kaj je 1750 pogledanih videa, kolko sam skuzio..
I da gledas svaki dan po 10 videa ti treba 175 dana :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma, nije...
Evo, ja imam 2900.
Ali, uzmi u obzir da ako skupiš 20 prijatelja- dobivaš duplo bodova.
I nekada po dan dva dobivaš još duplo bodova za gledanje videa.
Nije problem skupiti bodove, problem je uspjeti ih potrošiti![]()
Već sam uštedio, za iPod Nano.
Gdje da te dodam? Moraš "oprijateljiti" nekoga tko još nije tamo registriran.
OT: Odo u školu![]()
jutro...
buđenje nakon još jedne radne noći...
ajde, kraj ju je uvelike uljepšao...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ah cijeli dan na mobu na netu cekam redeem, ocem si psp-a, imam 1040 bodova... Omg... Dosta puta nisam uspio, a i jos uvjek cekam majcu...![]()
Došao sa faxa i iz grada...
odo sad vidjet da li HTC Desire radi na 098 ...![]()
Bookmarks