@ kokibj
Ajde molim te pogledaj za koliko su ti mjeseci produziil racun?
Ja uplatio 100kn i produzili mi za 3 mjeseca (za nije 6 mjeseci za 100kn?)!
Da, inace i meni je sad proslo sve, s time sto sam dobio hint da koristim IE8 (jos cu postati i praznovjeran kad poslujem s njima)
A meni vrijedi do 28.7. a i tvoj je 5.mjeseci a ne 6!?!![]()
Ovak imam pitanje...meni moze frend preko kartice uzet bon...
Uzeli smo bon 100kn i kliknemo na korak dalje i onda nas pita da se loginamo na Moj Tele2 ili dolje u 12polja unesem sve podatke, logiram se u Moj Tele2 i dalje me zeli podatke u sva ona polja.
Od koga onda pisemo podatke? Od onoga cija je kartica, jer trazi me i adresu za dostavu i sl a ja necu dostavu nego odma da se elektricnim putem to nadoplati i sredi...moze ko pojasnit te korake ukratko...bio bih zahvalan![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@ Symbeq
Ja sam imao losa iskustva s tim logiranjem preko moj tele2 jer ti ostanu neispunjena polja za dostavu a i ne mogu se vise popuniti pa ne mozes na sljedeci korak. Zato ja radje ispunjavam sve polja rucno (bez logiranaj u moj tele2).
Inace pises podatke od vlasnika kartice.
Na kraju kad se transakcija provede pitate te na koji broj zelis uplatiti te novce i onda mozes svoj broj. telefona upisati.
Prigovor je napisala ženska iz SZK, ja sam samo nazvao i objasnio. Trebat će ti i onaj broj narudžbe (piše u mailu što dobiješ nakon kupnje bona)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Banka je po kartici naplatila iznos koji su oni rekli da je storniran (za prvu neuspjelu transakciju) i tele2 je rekao da se obratimo banci.......banka je rekla da ne moze vratiti novac koji je uredno naplacen od strane tele2 !!!
Opet sam napao SK i cekam po tko zna koji put odgovor koji vjerojatno ne vodi nikuda !
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Izgleda da kod mene nista nije niti sprovedeno, sve je stornirano...kako stvari stoje, necu se vise niti upustat u web shop teleta...Ostajem ja na bonovima gdje je sve crno na bijelo![]()
Meni je kupovina bona za 5. mjesec prošla u redu. Ali nisam kupio već pripremljen bon od 100kn, nego sam išao na prvu opciju gdje ručno uneseš koliko želiš kupiti (10-500kn) i na taj način unio 100kn i kupio.
Na isti ovaj način sam u 4. mj uspješno kupio 10kn (post 14), dok par dana prije toga nisam imao iste sreće sa kupnjom gotovog bona od 50kn. Neznam leži li problem u tim gotovim bonovima (25, 50, 100, 200) samo iznosim svoje iskustvo. Svejedno stojim pri tome da su baš zeznuli s ovom akcijom, al što je tu je..
Ja sam sinoc ponovo kupio bon (prvi u 4. mjesecu i sad drugi) i to onaj gotovi od 100kn (kako kolega xlr objasnjava) i sve je proslo u redu. S time da ja sada koristim IE8 i uvijek upisem broj na koji se uplacuje u obliku +38595...
Citao sam da je tako neko opisivao i da mu je proslo pa eto i ja koristim (kao sto sam jedno prije napisao postao sam praznovjeran u poslovanju sa Tele2 pa nista ne prepustam slucaju)
Da, i onu prvu neuspjelu transakciju su mi stornirali na Amexu!
Al stvarno su neozbiljni ti telci, uvijek ima puno grešaka na web stranicama, webshop šteka, naplata im je u banani itd. Da nemaju tih silnih mušica di bi im bil kraj... Jednostavno ne mogu shvatiti da netko svoj posao radi toliko površno da ne updejta web stranice bez greški, pa da ja radim tak nešt ne bi mi promakao ni jedan zarez, a kamoli nešto drugo, ne shvaćam kakve to ljude imaju... Zbog takvih greški tele2 daje dojam amaterizma i neozbiljnosti...
Danas sam kupio 100 kn preko webshopa (PBZ Mastercard), transakcija uredno obavljena, upisao svoj broj, i u roku 3 minute na račun mi sjelo 200 kn (+ tri obavijesne SMS-poruke različitog sadržaja). Transakcija prolazi tek kada se sustav vrati na Tele2 webshop (automatski ili se klikne dodatno) i upiše se broj za nadoplatu te potvrdi.
i ja sam upravo uspješno nadoplatio preko web shopa:
- odabrao sam opciju 50-100 kn gdje sam upisao 100 kn
- nisam se logirao, ručno sam unio sve podatke, broj sam unio u +38595... formatu
- karticu sam koristio svoju studentsku american express charge, znači nije revolving. bio sam malo skeptičan da mi neće prihvatiti ali prošlo je.
dobio sam poruku da sam nadoplatio iznosom od 100 kn, da mi se aktivirala knockout tarifa i dalje čekam potvrdu / sms za bonus nadoplatu. nadam se da neće nastati neki problemi i jedino mi je žao što to nisam napravio dva dana prije pa da mi ostane bonus i pri kraju 6. mjeseca, prije isteka akcije :/
EDIT: nakon skoro točno 24 sata mi je sjelo 100 kn. dobio sam obavijest smsom da mi je dodano 100kn. evo, prošlo bezbolno a ja se uplašio bezveze
svaka čast teletu za akciju
Uzeo i ja jučer 100kn, u roku 5min sjeli na račun, ali još ništa od bonusa. Rok od 24h je skoro istekao. Vidjet ću šta kažu u SZK...
edit: SZK nije rekla niš pametno, bonus u međuvremenu sjeo na račun. Moguće da im stvarno ulogu igra taj rok od 24h...
Zadnji uredio xlr : 02-06-2010 u 14:04
Jucer sam slucajno na tv naletio na reklamu od Tele2 ali na sami njen kraj, uglavnom ima neka fora da se uzme bon od 50kn? A na to ce Tele2 dodat 50kn svaki mjesec 12 mjeseci? Jel to za web shop ili nesto drugo, jel tko upratio tu reklamu? Nisam nista nasao na njihovim stranicama.
Zanima me (s obzirom na neke prijašnje pritužbe) da li kupovina bona na webshopu od 50 kn (+50kn bonusa) produzava trajanje računa za 90 dana, odnosno kupovina bona od 100 kn (+100 kn bonusa) za 180 dana, kao što je uobičajano ?
Nisam 100% siguran za koliko bon od 100kn produlji karticu, ali to sigurno nije 180 dana.
- Zadnji put sam uplatio 100kn (obični bon) 29.3. - znači kartica bi mi trebala trajati do 29.9.
- U međuvremenu sam uplatio nekoliko web bonova uključujući i dva puta bon od 100kn s weba.
- Nisam pratio da li mi se mjenjalo vrijeme trajanja kartice, ali sad gledam i ono iznosi 26.9. To je sigurno ono vrijeme od uplate od 29.3.
Osobno bi rekao da web bon ili produljuje vrijeme za 90 dana max ili ga uopće ne produljuje.
Da, to i ja mislim, iako u SZK tvrde da web bon produzuje karticu isto kao i obicni bon, iskustva forumasa kazu suprotno...
@jolly_bravo
Koliko sam ja citao, moras se zaliti pa ce ti onda produziti na 180 dana! Ali i ovako ce ti sljedeci normalni bon (ne na webu kupljen) to popraviti!![]()
3.6. sam kupio bon preko web shopa na tomoto broj koji je prenesen 31.5. i tek mi je 4.6. sjelo na račun (iako sam nakon 1 min dobio poruku da mi je nadoplaćeno 100kn). Zvao sam SZK kažu da treba proći ono dan-dva dok ne nadoplate...Kakva bedastoća - kupiš bon a on će ti ono sjest tokom tjedan dana! Bolje da reklamiraju "Nemojte kupovat bonove na web shopu jer ne funkcionira baš to...". Naravno još mi ni nakon 48 sati od kupovine bona nije sjelo gratis 100 kn. Kao oni vide da mi je jučer kupljen bon - pa znači od kada mi je STVARNO sjelo na račun još + 48 sati. To je znači ukupno 3-4 dana a ne više 48 sati. Također nisam dobio 50 kn gratis jer sam prenio broj (prva nadoplata u mjesecu). Ista stvar od 48 sati!
Bedasto, stvarno bedasto. Od samoga početka tog webshopa do dana današnjeg! Mislim da to namjerno rade, odnosno ako i ne rade namjerno - definitvno im ide u korist: jer što ako netko ne prati to pa kupi bon preko web shopa i ne računajući na tih extra 100 kn...i onda ih ni nedobije - jer nije se žalio! Isto tko prenese broj - ako ne dobije 50 kn svaki mjesec, nema veze - korisnik se ne žali, tele2 sretan! Zašto bi žurili rješavati te probleme kada im te "poteškoće" donose uštedu!
Trebali bi mi korisnici tražiti uvijek još extra 50-100 kn jer smo imali probleme i gubili vrijeme pozivajući SZK...
Bookmarks