master reset... on bi mogao pomoc..
kamer je radila kako treba, nije bilo nikakvih problema. sada imam problem sto kad otvorim poklopac kamere, telefon krene da otvara aplikaciju kamere ali se odmah zatvori. takoder, ako ne idem na "glavnu" kameru, tj preko poklopca, nego preko menu pa kamera, da upali pomocnu, takoder krene da otvori aplikaciju kamere i odmah je zatvori.
uradio sam "vracanje na tvornicke postavke" ali nije pomoglo.
imam najnoviji firmware tako da ne mogu uraditi update.
ima li ko rjesenje? osim onog da odnesem telefon u servis
EDIT: citac kodova pokrene kameru i kamera je ispravna, ali ne mogu da pokrenema aplikaciju od kamere za slikanje.
Zadnji uredio adenis : 29-04-2010 u 15:37
master reset... on bi mogao pomoc..
"all in one"
ugasi mob, izvadi i vrati bateriju. drzi tipke zelena slusalica, broj 3 i zvjezdicu * te dok drzis te tipke upali mob i nastavi drzat... uglasvnom ako ne uspije iz prve probaj vise puta....
ako to ne pomogne onda ti servis ne gine... al postoji dobra mogucnost da ce pomoc jer s symbiani znaju zblesirat s vremena na vrijeme a master reset rjesi stvar..
"all in one"
jel master reset izbrise sve podatke iz memorije? znaci kontakte, aplikacije,hakiranje telefona,...
master reset pobrise sve iz memroije telefona, karticu nece dirat...
s originalnim softom od nokie imas mogucnost reinstall-a![]()
"all in one"
uradio master reset ali problem i dalje postoji
edit: uradio i reinstalaciju firmware i opet nista
Zadnji uredio adenis : 29-04-2010 u 23:37
e jbg servis ti ne gine...
"all in one"
malo sam pretrazivao po googlu i navodno je problem do akcelerometra.
izgleda malo nelogicno ali cim sam upalio automatsku rotaciju displeja mobitel je poceo da se restartuje i nije prestajao.
pomogao je jedino opet master reset da prestane i da iskljuci automatsku rotaciju displeja.
dakle ipak je hardwerski kvar u pitanju, otisao akcelerometar i mora se ili zamjeniti ili onesposobiti.
kako sam citao najsesce se ovakav kvar desi kada mobiteli sa akcelerometrom ispadnu i dozive jak udarac.
blazim lupkanjem po mobitelu bi se mogao ponovo "pobuditi" pa da proradi kamera ali samo privremeno.
mom frendu se nakon instalacije onog fajla od par kb, (koji se instalira da se na obicnoj n95 omoguci accelerometar) upalio blic i non stop je radio
kasnije se ponovno ugasio sam od sebe :S
mobitel bio u "servisu". zamjenjena neka: "optika", cijena 25€.
sad sve radi ponovo ko satic![]()
Bookmarks