Netko me upeco, morat cu sad fino sve passworde mjenjat :/
Olić ukrcao gol.
Idem van malo...
Netko me upeco, morat cu sad fino sve passworde mjenjat :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koji one man show ! Svaka čast, Olić!
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
A jesu na fejsu svi dosadni s Olićem, počinju otvarat grupe, po statusima pisat Olić ovo, Olić ono.. sad su ko fol svi neki fanovi, a što je bilo prije?
EDIT: eh da, jel moguće ikako provjeriti kad sam napravio facebook? kojeg datuma?
Zadnji uredio GT-R : 28-04-2010 u 00:54
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
jutro...
prvi dio posla obavljen, odmaranje do navečer...
jučer u klenovniku bilo super...
domaćini ne daju platiti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
gt-r nebih znal, al posalji mail njima, trebali bi imat u bazi...
Btw u petak mozda odem na more na Pašman, tocnije Ždrelac... Pa ak je ko tam...![]()
One day, sky went blue...
Samo pola?
Trebalo bi izbrisati 99,9999% grupa, kvizova, aplikacija, i tih pi*darija...
Kao i 99% idiota koji rade te gluposti i koji svakodnevno "lajkaju" 99999999grupa, kvizova, slika itd.
OT: idem u školu i kasnije malo u kafić socijalizirati se.
jedem sladač!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Još bolje da je pobrisao pola aplikacija.
Tako je, trebao je sve te bezvezne grupe i lažne profile, sve te bezvezarije pobrisati, klincima izbrisati facebook i zabraniti pristup.. ja svaku lažnu stranicu reportam, iako vidim da nema učinka, uvjek to radim.. najlakše je prepoznat po onome: "prvo morate pozvati sve svoje frendove". ma prvo te reportam pa uživaj : )
Evo jedna od rijetkih dobrih stranica:
http://www.facebook.com/home.php?#!/...1668011?ref=mf
I pogledajte koliko ima fanova, a svako djete ima mobitel.. a tamo mi ulaze u bezvezne grupe.. strašno.. oće ko s foruma bit admin na ovoj stranici?nisam dugo ništa stavljao kada to nikog nezanima, čemu se truditi?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
U školi napravio IC prijamnik/ predajnik i čak radi (i ne izgleda gadno)(za one koji ne znaju, to je onaj "senzor" na pisoarima
).
Došao s vožnjice, u Vipu nemaju Milestone.
Kao bi trebali sutra dobiti...
Zna li netko gdje sigurno ima izložena Milestone (da se smije isprobati)?
OT (ne znam zašto ste svi u offtopicu): Jedem grah sa kobasicama i tijestom
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ajd pa donesi da ti se ispišam po tome da vidimo jel radi...
OT: Treći dan gotov i imam zadovoljavajuću statistiku. 333/398
65 to go a od tih ce ih ostat skoro pa 30 jer su nedostupni totalno. Sutra je znaci,game over,a moram i na tehnički s megijem pa ce tu izgorit još iljada kuna koje baš i nemam... :yebiga:
Kako su nedostupni- ljudi imaju tigra u dvorištu ili?
Ozbiljno, pa zar nije obaveza ljudi da omoguće očitavanje?
Daj mi novce da otkupim od škole (inače bacaju, ali ako ja želim kupiti- moram platiti...)- pa pišaj koliko te volja.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nema ođe egzotičnih životinja. Bila je jedna pa je dobila volej jutros natašte...
Ovi sta su nedostupni su uglavnom napuštene ili zapuštene kuće iz kojih su ljudi ili odseleli,ili su umrli i zaključane su,što je i normalno...
Kasniš,pišao sam prije 5 minuta...![]()
ah stara nezadovoljna ocjenama (neka -.-'). Kompu otiso procesor, sutra informatika a preksutra more!
OT: gledam rtl...
Bio u pekari i uzeo 3 slanca i doma natrpao zimske salame u njih i smaz'o. Dva crna gemišta i pljuga. Ko budali šamar...![]()
Gledam latinski, a i on gleda mene...
Nikak da ga sredim xD..
Strasno..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jutro...
Idem u Zagreb po komp i dodatnu matičnu a ne da mi se....
Ideš biciklom pa ti se ne da?
Probudio se, trebam napraviti neke pripreme...
Evo mene i ovo jutro na informatiki! Kako krasno.... Nemam naocale pa je cudno blejat u monitor, bar je LCD (valjda...) pa ne ne boli glava tak jako![]()
Otvorio sam si paypal račun, kupujem svašta nešto na dealextreme.com
Samo što neznam kaj da od podataka upišem pod "state"? Jel tu treba ići županija (grad zagreb) ili kôd zemlje (HR) ? :S
Bookmarks