Mislim da u plinari
Došao iz škole.
Dobar dan bio, malo je vruće- ali i to je u redu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma, nije...
Ili je električar ili igra nogomet u reprezentaciji![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
aha, ja mislio da nisi procitao dobro
btw: upravo skuzio jedan mali bug.. ili nije..
maloprije u svom zadnjem postu sam koristio multi-quote opciju, nakon toga zatvorio tab i sad se vratio i na tvoj post sam kliknuo "odgovori uz citat" i odma mi uz tvoj citat baci i one postove koje sam oznacio sa multi quote..
sad kad odem do tih postova, jos uvijek mi stoji oznacena multi quote opcija...
EDIT: i to samo u ovom threadu,na koga god kliknem "odgovori uz citat" stavlja mi te 2 multi quotane poruke..
u ostalim threadovima, radi normalno..
EDIT2: cak i kad idem na "odgovori na temu" u tom istom threadu, ostaju multi quotane poruke..
Zadnji uredio Madfish : 29-04-2010 u 17:21
ja kod suseda na kompu... cudo... nakon par tjedana na kompu... evo sam da vam se javim![]()
One day, sky went blue...
Ja sam referent za nejasna pitanja. U slobodno vrijeme dijelim banove svakojakim pejnovima iz ass-a i volim sve što vole mladi. Ne skupljam salvete...
Idem van sad...![]()
Što ti tu ima za objasniti?
Ako znaš što koje slovo znači- mislim da bi ti trebalo biti jasno
ravilov- ili piše o nogometu ili o struji, koliko vidim- ne miješa posao i posao![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Šta to učite u 5. razredu?
Kao što možeš primjetiti, da ti znam pomoći, ne bi te sad zajebavao ^^
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kidam na spavanje!
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
1. r. srednje? Pih, klinjo
OT: morgen, slažem drugi komp, pregorila matična i RAM pa moram od ostatka djelova napraviti nekaj novoga -.-"
Jutros ustao i stara me odmah obradovala. Vidjela je da sam u deep shit pa mi je poklonila 500kn za rođendan. Hvala mama!
OT: 202/398![]()
sretan rojs, ko god da imo, nis nevidim na mobu.. Ocem komp, bar iz zdravstvenih razloga, bole me oci od sitnih slova na mobu xP
One day, sky went blue...
Bookmarks