Definitivno t700...puno je bolji a ima i : 3g, HSDPA, Quad-band i Video snimanje, itako dalje...Inače meni su puno bolji sony ericsson od nokie...ali svatko ima svoje mišljenje i ukus...nadam se da ti je barem malo pomoglo ovo...![]()
Pozdrav ljudi.
evo, namjeravam kupiti novi mob i nakon pomnog pručavanja konačni izbor sam suzila na navedena dva moba.
sad vas molim za vaša iskustva, prijedloge i savjete koji da odaberem?
![]()
Definitivno t700...puno je bolji a ima i : 3g, HSDPA, Quad-band i Video snimanje, itako dalje...Inače meni su puno bolji sony ericsson od nokie...ali svatko ima svoje mišljenje i ukus...nadam se da ti je barem malo pomoglo ovo...![]()
nokia ima bolji i veci display, 3.5mm jack i bolju kameru jer ima autofocus dok SE nema. cak je i baterija u nokie bolja.. T700 ima meni nesto bolji software te je bolje i ljepse izrade pa vidi sta ti odgovara....
"all in one"
...prije bih rekao da ćeš svima predložiti SE jer ih i sam imaš...mislim stvarno - Video snimanje - pa danas svaki skoro mobitel ima video snimanje, pa tako i 6303 i T700...ubuduće bolje pripazi kad nekome nešto predlažeš...
...uglavnom - koliko vidim po specifikacijama, 6303 je bolja u ekranu, memoriji (jeftinije memorijske MicroSD), nešto bolja baterija, kamera s autofocusom, klasični 3,5" utor za slušalice (klasični) i dual LED osvjetljenje...
...T700 - ima HSDPA i nešto je lakši...eh sad, na tebi je najbitnija odluka, što ti je bitno...za izgled neću ništa govorit jer o takvim ukusima se ne raspravlja...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hvala na savjetima..
pa ovako.. po izgledu su mi oba lijepa, ali to mi ni nije najbitiniji faktor..
bitnije mi je trajanje baterije, kvaliteta izrade (da se ne raspadne nakon par mjeseci), kvaliteta zvuka kod slušanja glazbe i kvaliteta fotića.
a po tome mi se čini da bi definitivno bilo bolje uzet nokiu, jel da?
...pa po tome nokia je bolji izbor...
...ja sam prije točno 2 godine kupio svoju Nokiu 6300 (nova u vip pretplati) -6303 joj je nasljednik- i još dan-danas radi, baterija ok, ekran odličan, kućište neoštećeno...i ne planiram ga mjenjati...
ja sam imao nokiu 6303 i mogu ti reći svoje utiske: -Baterija fantastična (meni je znala dovuć i do 6 dana),displej izuzetan(čak se čini većim nego što stvarno jeste),kvalitet izrade odličan(ništa ne škripi niti klacka),zvuk je hm... nešto ispod prosjeka, ali zato ima 3.5mm utor za slušalice tako da je to veliki +,i još jedna stvar zbog koje ja preporučujem nokiu(ne znam da li je tebi to bitno) mogućnost skidanja i postavljanja raznih tema,izgleda menija i sl.što je kod SE daleko teže(za nas obične smrtnike nemoguće).Dakle moj glas definitivno za njokicu.
volim se gibat...
6303 samo zato sto je noviji
taj t700 i nije nesto prodavan-to ti je u biti isti mob kao i t650 i k770-i vec pomalo star mob
a na se se moze itekako stavljati temei ostale zezancije................isto kao i na nokiji-i cak se ima vise mogucnosti za moddanje-al to sad nije tema......
od ova dva moba moj glas ide za 6303........
Moj prijedlog je 6303 čisto zbog bolje kamere i 3,5mm jack-a. Ak si već imala se onda znaš sve probleme vezane uz slušalice i priključak
hvala vam na svim savjetima.. mislim da bude definitivna odluka pala na nokiu...
sad ne mogu dočekat da ju kupim![]()
pa ducani su jos otvoreni
kupi odmah danas
hehe
treba pričekat plaću
ali bila sam danas u nokijinom dućanu..
pa sam tamo ugledala x-3 i došla u laganu nedoumicu..
al onda sam malo pročitala komentare, ocjene i tako i odlučila da ipak bude 6303 moja![]()
x3 malo bolje izgleda al ipak je inferorna 6303...
"all in one"
Moj glas isto nekako za nokiu iako sam SE fan. Sad, šteta da i u hrvatskoj u prepaidu nije 55 eura kao u njemačkoj jer bi se definitivno za te pare isplatila!![]()
...onda - čestitam na odabiru...nadam se da će te Nokia, kad ju kupiš, ugodno i besprijekorno služiti...
i ja se nadam.. nokia je ipak nokia tak da mislim da ne bi trebalo biti problema.. a za te novce ima sve kaj je meni potrebno od mobitela tak da nema potrebe da tražim nešto skuplje..
kad ju kupim, obavijestim vas o dojmovima
i hvala još jednom svima koji su mi pomogli pri odluci![]()
Ma nema to veze s tim da je "nokia ipak nokia"Meni se nikad niti jedan SE nije pokvario
Ali u ovom odabiru jest bolja nokia mada mi SE ima draži soft. Tako da nokia!
a zasto ne kupis u nekom paketu a ne direkt u nokiji?
ako ga ima kod operatera kojeg koristis proci ces jeftinije nego u nokija ducanima(citaj mobis)
naravno ako ti ne smeta sto je lockan na mrezu:::::::
http://www.mobis.hr/MobilePhoneDetai...Classic.wshtml mobis 1299kn
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...p?sifra=NO6303 tmobile 998kn
itd itd![]()
Ili ako imaš nekoga u njemačkoj pa ga na o2 mreži uzmeš za 395 kn, otkodirati i deri miškoMoram uvijek ove njemačke cijene naglašavati kada vidim koliko su jeftiniji naspram nas...sramota
![]()
da, u paketima je jeftinija, ali je nemaju u crnoj bojia srebrna mi izgleda preobično...
možda bude kakvo exstra sniženje za koji tjedan![]()
Bookmarks