Wassap...
Mrtav, bijah na krosu Sportskih novosti... kako sam se dovukao do cilja, pitam se?
E, to je ta![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Wassap...
Mrtav, bijah na krosu Sportskih novosti... kako sam se dovukao do cilja, pitam se?
Ajmo sad na tekmu!
Bbbrljo, mozda se vidimo
Ajmo Cibosiiii!!!!!!!!!!!!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Došao iz Maksimira.
Ne volim komarce(zapravo, imao sam zatvorena usta
)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
bavim se sportom,ispeko kokice i gledam teletekst![]()
Gledam utakmicu
![]()
ma iks, znamo mi i bez tog kejsa za tvoju orijentaciju.
spolnu, jel
ot: dosla sa Zumberackog gorja. mali izlet u prirodu
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bio u petak na Bodies Revealed. Cool i edukativna izlozba.
Jucer bio van pit sa frendom, inace se zali da premalo pijem u odnosu na njega, pa sam jucer rekao pit tocno sve sto i on. Danas se oporavljam.
(Mislim da smo strusili nekih bar 10-tak votki svaki.)
Ajme nemrem doc sebi kako je Cibona izgubila!
Ovo je strasno...ovim sudcima bi zabranio da sude do kraja ziivota!..
Strasno...kako su nas pokrali..
A opcenito je tekma bila kaos, sve od navijanja- Ubi ubi Srbina!, do soranja navijaca sa redarima i sa nekim smjesnim policajcima..
Al ajd da su se Partizanovi navijaci tukli sa policijom, neg to su bili nasi!
Apsolutna katastrofa..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ljudi, utakmica je bila jebena
Ne pratim baš košarku, ali sam ovo gledao i isplatilo se![]()
Україна
Bit ce da ima zanimljivije zanimacije, npr. pravi djecu.![]()
ljudi hitno, gdje se nalazi file manager kod njoke 6720??? sorry sto ovako pitam al ovde najvise aktivnih, zurba mi, da ne otvaram temu dzaba
nadjoh
> Applications > Organiser > File mgr
tesko naslijepo jos je telefon na hrvatskom jos ga nemam u ruci
a ontopic, objasnjavam preko msna drugu kako da instalira temu na telefon... symbian virgin, nista ne zna![]()
Zadnji uredio X-FusIOn : 26-04-2010 u 00:23
vidio tek sad tvoj post da ćeš biti tamo...
radio sam...
utakmica nije vrijedna komentara...
propusti u organizaciji ogromni...
navijač partizana, koji je započeo s*anje, imao akreditaciju od kluba, a pravilnikom nlb lige zabranjeno je klubovima voditi navijače sa sobom, u ruci je imao bocu koje su hostese dijelile po parteru, a u dvoranu je zabranjen unos plastičnih boca, jer su pogodne upravo za to za što su njemu poslužile...
redari zakazali, murija zakazala, ali bitno da je murija naslikavala ekipu po hodnicima i glumila james bondove sa slušalicama u ušima...
inače, sad došao doma iz šetnje, spavanje na rasporedu...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma ti specijalci su mi komicni.
Prvo, dodju tek 10 min poslje incidenta i onda masu sa svojim pendercima i glume neke face.
Kak je tekma zavrsila, svi smo bili ljuti i poceli smo psovat i ja sa frendovima prolazim pored njih i ovaj jedan dovikne [specialac]: "Decki, nemojte se zajebavat sa nama"
Mi svi u cudu gledamo ko je tebi kaj napravio??
Totalni debili -.-
Jutro
Evo, na današnji dan je Černobil "otišao"...
A ja se rodio odmah sutradan te iste godine...Zato i jesam ovako blentav...
OT: Očitavam brojila struje i imam 5 dana za 398 brojila. Malo sam se pozurio pa sam ih danas 85 ocitao i nastavljam iza rucka. Ovo mirise na osobni rekord...![]()
ne pravim djecu
jos
i da..
26. 04. 1986.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa dobro, naravno da ne sad...
Ali recimo navecer...
OT: Krecem se polako ka poslu. Nije da mi se bas da...![]()
no, rav, pa nisam stara baba da se sam po mraku seskam![]()
Bookmarks