to ti je jedan dio di su ti samo rollercoasteri i svojekakvi vrtuljci itd od kojih ti skoci adrenalin....npr okrece te gore,dolje,lijevo,desno,u krug,ides xx km/h...itd...samo pazi da ne jedes prije nego sto ides na to da se ne ispovracas![]()
uh...BT je glavna atrakcija..ja sam na to cekao zadnji put oko 3h jer sam isao za halloween night ^^
ak vidis da ce biti guzva evo ti jedan koristan savjet da ne prodes ko i ja i cekam po x h za 1 atrakciju:kupi express kartu-->direktan ulaz bez cekanja
pah..u samome gardalandu nema niti jedan wirelles signal...a za hotel neznam....
al kazem ti...uzivat ces![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lošiju organizaciju u životu nisam vidio...
(ajde, nisam bio u domu sportova na PM partyu, tamo sam čuo da je već par godina za redom kaos...)
karte vrijede za dvije tekme, i možeš izaći jednom van...
svi krenuli van, ljudi oće unutra, ulazi/izlazi blokirani, ...
ma, nemam komentara...
a o stručnosti redara nije potrebno pričati...
valjda će u nedjelju biti bolje...
inače, najeo se ko prasac i sad chillam...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Tocno to se meni dogodilo, fala bogu sam imao 2 karte jel je jedan moj frend za*ebo i nije doso.
Ja sam otiso van iz arene na poluvremenu da vidim dal ce doc taj frend, poslje mi je javio da nece pa sam se vratio.
Poslje 1. tekme [Hemofarm-Partizan] sam otiso do Mc Donald's-a da nekaj pojedem, jel u toj Areno doslovno KRADU
[Velike kokice, koje su velicine srednjih kokica u Cinestaru, kostaju 30 kn, dok velike u cinestaru dodju 20kn i dobijem duplo vise, a da ne spominjem da sam cedevitu platio 18 kn -.-]
i idem ja ponovo uc, i nece me pustit.
Pitam redara kao koji vrag zakaj me ne pusta, i ovaj me pita pa kolko puta si bio vani.
Ja sam reko 2. puta i ovaj reko e sorry nemozes uc onda..
Ja reko ma je*ite se vi vas sistem, imam drugu kartu i bmk..
Stvarno debilizam, jedino sto me je "razveselilo" to su bile one maskote koje su zakucavale na poluvremenima
Btw: Kaj su ovi iz Arene tak ocajni da zaposljavaju klince od 16-17 god. ko redare?? O.o
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
sta ja znam....samo znam da sam platio toliko i da su me odvezli u gardaland!
jok isao sam u disneyland u pariz....1 dan...sta cu 2 dana tamo ??...obisao sam i onako sve za 4-5h i poslije samo na BT sam bio xD
neznam kako su to izveli
nismo..da bar
a nemam pojma....neka iz slo
a i racunaj da je veca udaljenost zg-gardaland nego umag-gardaland![]()
Hebem se sa wordomnikako da složim da mi Heading 2 broji naslove kao 2.1, 2.2, 2.3...nego mi stavlja 2.1, 3.1, 4.1...već ne znam kako bi to namjestio...
zna možda tko?
Ajde gorane razguli.
Ovdje naletiš samo kad ti nešto treba...
Neznam,pa ti ne mogu pomoć. Samo blejim bezveze...
OT: Nema se para pa je večerašnji izlazak odgođen tamo za svibanj...![]()
Naručio mirror screen za nokiu, živo me zanima hoće li joj porasti gej efekat![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
5 godina youtubea.
Prvi video
xlr- ma, ne vjerujem.
Da si uzeo bijeli iPhone + onu foliju kao olgedalo + poluprozirnu rozu gumenu futrolu...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Joj da, silikon kejs, totalno sam zaboravio!![]()
bemti...ovu subotu odmaram...sljedece 3 sam gotov xD
2 rockasa i bajkeri
alkohola na hektolitre![]()
Prelijen, pfff!
Služi za kur*enje
http://www.youtube.com/watch?v=K4rH2DgiW74
jebes night life kad ja sa curom gledam filmove
netko ce se danas dobro zabaviti
(hint: gardaland)
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Oce oce, nemas beda.
Upravo si reducirao tu Njoku u najobicniji LG Shine.![]()
Čekaj, zašto uopće to kupuješ?
Da kao ljudi kraj tebe ne vide što pišeš ili da se možeš našminkati na brzinu ako zaboraviš svoje pozlaćeno ogledalo?
Dobro jutro![]()
Ma da, al opet, a ne daju mi da se zaletim do Plodina i tam kupim sok i pretocim u onu mutavu casu :/
Btw, oces bit na finalu na tak nekom sanku??
Ak da, daj reci koji mozda prodjem tam
Mislim da to kupuje zbog ovog 2. razloga kaj si naveo
OT:
Meni bas i nije dobro jutro..
Ujutro me mob budio i ja sam sam zamahnuo rukom i poslje kad sam se probudio, sam skuzio da mu je puknuo ekran xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Vidim,neki se već pederišu...
Odo ja odavde....![]()
Hmm, ja imam slicnu igru na mobu, zove se Gravity Defied.
Gotovo je ista igra, vozis motorcic po brdima i moras pazit da se ne strgas.
Bookmarks