ma ja cu se ubit doma... Samo tv i mob... Omg... Dosadno... Sta sadim? Vi mi recite, sta da radim na mobu? O.o
jel zna netko sta se desilo sa warezhr-om?
inace spremam se za ici trcati![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ma ja cu se ubit doma... Samo tv i mob... Omg... Dosadno... Sta sadim? Vi mi recite, sta da radim na mobu? O.o
One day, sky went blue...
Ugh... Odi spavat, odi kopat vrt, pisi poeziju, izgradi ljestve do mjeseca... :facelpalm:
Nece ti biti tim zabavnije cim vise puta spomenes da ti je dosadno.
Čitam 'poduzetništvo u ekonomiji znanja' i pretvaram se u ekonomistu
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hahah....a zamisli meni tek...idem u ekonomsku skolu i poslije u ekonomski fax
evo vratio se sa trcanja....1okm,245m
kako je lijep i suncan dan bio..predivno....
sa curom u setnji jos ljepse![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Znam da nije bilo Hvala gumba, ali bih htio da ga ima...
OT: nikaj.![]()
Odo se voziti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
spremanje za kino...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao s vožnje
xlr- beletristika?
Je li danas youtube spor samo meni ili...![]()
Zadnji uredio georgy : 19-04-2010 u 21:37
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jutro jutro..
jel to neki problemi sa forumom? oznacio mi hrpu postova neprocitanih..
znam da nije problem "odcitati ih" al sam pitam![]()
![]()
Samo je prebaceno na drugu logiku pracenja "procitanosti" tema, a vezano za probleme koji su mnogi imali sa prethodnom logikom.
Zasad u prijelaznom razdoblju je tako (i meni je rekao da imam nekih 5x vise neprocitanih tema nego ih ustvari imam), ali odsad nadalje bi trebalo biti puno logicnije.
hvala sefe
problem rijesen: akcije na forumu->oznaci teme procitane i to je to
Doso doma, nekak mi se danas neda ic na trening![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ovaj Pavuna nije normalan![]()
Buraz je iskusan pa ga vodiš ili on tebe
Došao s vožnjice.
Kakav "ingeniozni" sustav slušalica + daljinskog + mobitela + naramenice + majce složio...
EDIT: Pala mi na pamet odlična ideja za biznis, samo je treba realizirati![]()
Zadnji uredio georgy : 20-04-2010 u 19:40
Vratio se s trčanja, crk'o sam
Tuširanje, večera pa tek onda ripovanje pjesama![]()
Україна
Forum mi je poludio!
Sad mi oznacava sve postove ne procitanima, iako sam ih ja vec 3 puta procitao xD..
Strasno...
A necu ni komentirati kako ovi sudci kradu Barcelonu!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni također. Ja klikem na Što je novo na forumu? i pregledavam 10 stranica, i ono gledam pa nemoguće šta je ovo?
OT: Odoh spavat, uskoro potpuno čišćenje N82, prenatrpan, memorijska 8 GB full popunjena, prespor. Hard reset i formatiranje memorijske.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks