a jel mi možeš dat taj link od te teme?
garmin ne treba potpisivat, a detaljne upute imaš u zasebnoj temi.
a jel mi možeš dat taj link od te teme?
Instalirao garmin na nokiu 5800,al se neće spojit na satelit,slabo se kužim baš u te stvari pa molim pomoć,gdje je fela,plaćam pivu po izboru.
Vejrojatno ti nije do Garmina već u postavkama mobitela, uključi opciju u Lokacija/Određivanje položaja/Način određivanja položaja/Integrirani GPS, a ostale opcije isključi tamo.
nedavno sam kupio nokiju x6, i da vam kazem ,muku mucim da instaliram garmin
dali bi mi neko objasnio kako i da li je uopste moguce
hvala unapred
Ne vidim zašto bi bio problem, X6 je symbian telefon, Garmin ide bez problema. Gdje je zapelo uopće?
Kaze pri intalacij da nije kopatibilan
i pita dali da idem dalje
naravno ja stisnem ok i on se instalira
pri pokretanju pojavi se samo uvodni ekran garmina
i vrati me na pocetak
tako da nemam veze sta mu je
mislio sam da ga uopste ne podrzava
Nisi na pravo mjesto stavio folder Garmin.
Zadnji uredio Inovator : 02-04-2010 u 21:58 Razlog: teme spojene- suvišan komentar
Mozes li mi reci gde je to pravo mesto
Vidi koje ti je slovo za storage dio pa ubaci u njega ili spoji mob s kompom, odaberi storage mod (ne PC Suite) i probaj tu ubaciti. Da imaš memorijsku karticu, to bi bilo E:\Garmin gdje je E slovo memorijske kartice.
kod mene je f:
sve sam tako uradio i nista
ajde, kad napravis javi, jer i ja mislim kupit taj mob, pa da znamo.
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
uspelo mi je
treba prebaciti folder i .sis na mobilni onda .sis pebaciti u folder garmin na mobilnom i to je to
samo sada nemogu da nadjem Mapsource
ja imam problem oko kalkulacije ruta. sve je ok instalirano i radi, ali kad mi pocme kalkulirati rutu prekine i pojavi se poruka "kalkulacija rute nije moguca blizu pocetne lokacije nema prometnica"... nemogu skuzit nikako sta je....
Imam problem sa navigacijom, pa molim za pomoc...
Telefon je 5800 XM i skinuo sam garmin 5.00.50 prema upustvima sa teme:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
uopšte mi ne prepoznaje telefon i ne mogu da instaliram, isti je slučaj i sa verzijom 5.00.30
Zatim sam skinuo 5.00.60 i prema uputama instaliro je na telefon (iako mi se pojavila poruka da ova verzija nije kompatibilna s mojim telefonom, ne znam zastoo?)
Nakon instalacije ne mogu da je pokrenem, znaci imam tu aplikaciju i kada kliknem na nju, otvori mi se samo pocetna stranica i onda nista...
U cemu je problem?
zna li iko odgovor na moj problem???
ej ekipa, negdje sam pročito da se može maknuti strelica na teta garmini, skinio sam si sličice odavde http://www8.garmin.com/vehicles/bund...lvehicles.html i sad me zanima gdje da ih zaljepim, probo sam u mapu garmin, ali ih garmin nevidi kad ga upalim...
A da kliknes na toj stranici na How to Install Vehicle?
How to Install:
1. Connect your Garmin GPS device to your computer.
2. Click Download.
3. Click Open, if necessary.
4. Click Extract.
5. Browse to find the “Garmin/vehicle” folder on the Garmin drive. You may need to create the vehicle folder.
6. Double-click the Unplug or Eject icon in your system tray. Click Stop, and then click OK.
7. Unplug the USB cable from your Garmin GPS device.
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Zdravo! Ima li novih karti balkana za garmin??? Ja koristim neke, ali da li imaju nove????????
sve lijepo instalirao, prebacio kartu HR i SLO, pokrenem Garmin, trasi GPS signal i kaze da signal nije dostupan i nemam niti jedne karte, tj kad otvorim ono da samo gledam kartu vidim samo onu strelicu, gdje je problem?
Mob je Se Satio...
Narode moze li pomoc. SKinuo sam Garmin i ubacio instalaciju (sis) u folder Garmin i kopirao folder Garmin u Others na mem.kartici. Pokrenuo sam sis i instalirao. Medjutim, nakon pokretanja instalirane aplikacije pojavi se samo Garmin pocetni ekran i izbaci me. Telefon je 5800 XM, verzija softvera 40.00.005. Unaprijed hvala.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hvala ti druze. Citao sam, ali kaze treba na mem.karticu, pa sam shvatio to kao moze bilo gdje na kartici. Sad je sve uredno. Eto ostaje mi jos Mapsource, dobio sam od druga karte evrope 1,6GB u img i jos Adria Route, ali to iduceg mjeseca, kad dobijem novi limit (kod nas u BiH jos uvijek flat nije zazivio).
Bookmarks