Odo spavati![]()
Oko pola 6 ja gledam najslabiju kariku s kreveta i eto ti 10 zasas...![]()
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Idem i ja, dosta je bilo zujanja po netu..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ah, ljudi, brijem da mi je maticna krepala, omg... O.o koja dosada ujutro prije skole, nemam kaj za radit lol...
One day, sky went blue...
Dobro jutro...
Vidim na forumu ničeg novog, odoh malo jesti, učiti, pa u školu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ne kopčaš ti
Ico (skoro) uvijek napiše isto: "Na forumu ništa novo"
Idem nešto kao učiti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hahahahhakunem se nisam ga kopiro, slučajno ispalo tako
![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
A da mu stavis neko cudo koje vrati win na "poznatu tocku" svaki put kad reboota komp?
Pa nek proba to raz*ebat onda.![]()
Vjeruj,ovaj bi i to raz*ebo. Mislim se sad da mu s Acronisom napravim image,ali neću. Već sam mu reko da baci komp u smeće,pa će idući crash bit prikladan za to...![]()
Bas se lijecim doma, sugava upala zgloba na celjusti...
Bom Chicka WahWah
Gladan sam, a prazan mi je frizider![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jel bar mlijeko bilo frisko, tj. unutar roka?![]()
ubio krašuljke s jogurtom...
gledam kaj bi sad mogao napasti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ah, ja imam sam kruha i salame, ocu ja cornflaeksa xD
One day, sky went blue...
Jutro
Kad već ide u tom smjeru... ja jedem žgance![]()
Vjeruj mi, ove moje nebi htio jest
Trebali bi napraviti novu temu, Sta sada jedete?
OT: Ujutro otisao do ducana da si kupim nekaj za jest, sad je napokon polupun frizider
EDIT: Naisao sam na neka zabavna pitanja, na koja neznam odgovor
1. If you look at a clock and the time is 3:15, what is the angel between the hour and the minute hands?? [nije 0]
2. Imagine you have a closet full of shirts. It's very hard to find a shirt. So what can you do to organize your shirts for easy retrieval?
3. What's the probability of breaking a stick into 3 pieces and forming a triangle?
Ima ih jos, al mi se neda pisat xD
Kazu da su ta pitanja bila na interviju za posao u Google-u
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 14-04-2010 u 09:40
Podržavam prijedlog, Šta sad jedete?
OT: odo u šk
Ajmeeee potrgo sam se od smjeha kada sam vidio ovaj oglas:
http://www.njuskalo.hr/ostali-kucni-...-oglas-1156274
"prodajem kraljevskog pitona starog 1 g. miroljubiv i voli djecu"
Hahhahhahaa kakav liiik!! xD
Bookmarks