Prikazujem rezultate 1 do 25 od 147

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači, ako sam dobro shvatio: imaš paket od 50 mb a ne skinu ti 10 kn!? I sad bi htio da ti ukinu taj paket od 50 mb pa da bi napokon mogao aktivirati paket od 50 mb i da ti skinu 10 kn!? Zanima me što se tu ima za rješavati...?
    Možda su ga ostavili aktivnog a ne naplaćuju zbog neugodnosti koje si imao, morao slati mail i sl. A možda je greška... U svakom slučaju, valjda oni znaju svoj posao...

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    37
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Znači, ako sam dobro shvatio: imaš paket od 50 mb a ne skinu ti 10 kn!? I sad bi htio da ti ukinu taj paket od 50 mb pa da bi napokon mogao aktivirati paket od 50 mb i da ti skinu 10 kn!? Zanima me što se tu ima za rješavati...?
    Možda su ga ostavili aktivnog a ne naplaćuju zbog neugodnosti koje si imao, morao slati mail i sl. A možda je greška... U svakom slučaju, valjda oni znaju svoj posao...
    Koliko sam ja shvatio, nije mogao aktivirati taj paket od 50 mb zato jer mu se onaj od 10 još uvijek vodi kao aktivan.. Pa nije valjda toliko lud da bi išao to radt kad bi bila ovakva situacija kakvu si ti napisao
    I naravno da znaju oni svoj posao, ali to ne znači da nema grešaka

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako imam minimalnu mjesecnu potrosnju od npr 100kn, i na to stavim data paket neki koji me kosta recimo 25kn, dali je meni sad prakticki minimalni racun 125 ili se paket moze uracunati unutar tih 100kn minimalne potrosnje?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Dobro si shvatio. S tim da je do sad bila caka da mi u najgorem slučaju mogu naplatiti tih par mjeseci promet koji su mi nisu naplatili zbog paketa 10 MB što je max 10 kn mjesečno i što sam stvarno potrošio.
    Sad mi se jednostavno ne da komplicirati i riskirati da mi se ne bi dogodilo da jedan mjesec potrošim 50 MB, a oni vide da se radi o grešci i da meni paket zapravo nije aktivan.
    Uz to sam svaki mjesec morao slati žalbu jer ako pređem 10 MB mi ne obračunavaju dodatne MB u MMP iako po tarifi moraju.
    Ovako, ako ništa ni ne riješe, bar imam alibi (mail koji sam poslao), pa mogu dokazati da sam ja ponovno aktivirao paket.

@coma_zgb: Piše u uvjetima da naknada za podatkovni paket ne ulazi u MMP, znaći 125 (odnosno 135 s nametom).
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Slične teme

1. XCARNet - nova usluga za pristup Internetu
    By melody in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-02-2007, 22:16
  2. H1 ponudio pristup Internetu
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-07-2005, 12:35

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove