može malo više informacija?![]()
Nove tarife iz Vipneta
tarife su grozne...obracunska jedinica je 60 sekundi, dakle pricam minutu i 1 sekundu i uzmu mi naravno 2 minute iz minuta ukljucenih u tarifu, ....pa je su oni normalni, iznos naknade ne mozes potrositi tako da i naknadu za uspostavu i sms i gprs i mms i sve usluge placas dodatno. nema vip freds broja ni nikakvih opcija...provjera stanja sms-om se naravno naplacuje... a kad potrosim te famozne minute imam o,91 + naknada z auspostavu poziva, sto nije malo.....grozno!!!![]()
može malo više informacija?![]()
Evo sa mob.hr. Sutra bi trebalo biti službeno.
"Tarife dolaze u 5 varijanti ovisno o mjesečoj naknadi od 30, 75, 150, 250 ili 400 kuna. Svaka tarifa uključuje minimalno duplo besplatnih minuta prema svim mrežama (u Hrvatskoj) u odnosu na iznos pretplate, pa tako u tarifi od 30kn je uključeno 60 minuta, dok u tarifi 400 ima 1000 uključenih minuta, 300 SMS poruka i 1GBpodatkovnog prometa. Nakon potrošenih minuta, sms-ova i data prometa uključenih u mjesečnoj naknadi, plaćate jedinstvenu cijenu od 0,91 kunu po minuti za razgovore, 0,34 kuna za SMS-ove te 5 kuna po megabajtu u svim tarifnim modelima. Stanje računa može se provjeriti slanjem sms poruke. Naknada za uspostavu poziva je 25 lipa, a obračunska jedinica 60 sekundi."
a gle jos i ovo:
9. Potpisom Zahtjeva za zasnivanje pretplatničkog odnosa na bilo kojoj od Tarifa Sve za mene, pretplatnik izjavljuje da je suglasan s ukidanjem mogućnosti korištenja Vip friends broja, Opcije Vip 0, Opcije Fiksna 0, Opcije Ostale mobilne 0, Opcije SMS 0 Vip, Opcije SMS 0 sve mreže, Opcije SMS 0, Opcije SMS, Opcije Vip i Opcije Fiksna, kao i Multismart pogodnosti i ukidanjem Vip zona usluge.
ja vas fakat ne kuzim. To su nove tarife na koje niko nikog ne tjera. Dramite opet bez veze.
Pa i u Komplet tarifama nema frieds broja, pa sta sad!?
Svatko uzme tarifu koja mu pase.
Evo po 28 puta valjda pisem da operateri nisu karitativne ustanove koje se izbacit tarifu "10" koja ce bit sljedece;
10 kuna mjesecna naknada
uracunato 60minuta razgovora prema mobilnim mrezama
uracunato 60 minuta prema fiksnim mrezama
400 SMS poruka besplatno
200 MMS poruka besplatno
700GB uracunato u mjesecnu naknadu
poziv prema friends broju besplatan
*ukoliko uspijete sve to potrositi na tekuci racun Vam uplacujemo dodatnih 500 HRK
-----
Meni je nekada pasala tarifa UMTS 1000 koja je svima bila bezveze a ja sam s njom prolazio najjeftinije.
raznorazne tarife izlaze iz dana u dan. nikad nece bit svi sretni s jednom tarifom. Ima ih puno a i ima vise operatera, pa si svako moze izracunat sto mu pase.
sutra ce sluzbeno biti najvjerojatnije objavljen cjenik pa onda mozemo diskutirati.
dobar grah daleko se čuje
Imate i ovdje preview.
ma ima svugdje ali nigdje cjenika.
dobar grah daleko se čuje
http://www.vipnet.hr/poslovni-korisn...a-posao-tarife
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...za-mene-tarife
idući megabajt košta 5 kn!!!!!!!!!
Tarifa od 150 kn/mjesečno mi se čini dosta OK, pa i ove više. Ovo da je svaki idući MB 5 kn to je ciljano napravljeno da ljude potkradaju. Gadi mi se taj bezobrazluk i nekorektnost prema korisnicima...
Da fora je u tome da ti platiš pretplatu + uspostavu poziva . Npr uzmeš pretplatu 150 , dobiješ kao besplatnih 300 min i neka ti napraviš(uspostaviš) cca 200 poziva , to te sve skupa na kraju košta 150kn + 75 kn = 225 kn.
motorola user
sve u svemu, ove tarife su bolje od onih sto su bile (model 50, 100, 200) jer su tamo bili pozivi u mrezi 1.2kn a izvan mreze 2.5kn u model50, a sada imas 60 minuta za 50lipa i onda kad to potrosis 91lipu minuta sto niej nimalo lose...
jedino je jadno sto u 30 i 75 tarifi nisu stavili bar po 20 i 40 poruka da to ne ide u nadoplatu na tih 30kn....
----------Sony Ericsson----------
Nisu nikako povoljnije radi obracunske jedinice...lose jako lose!
...also known as El'AnDrA...
..ocete jos jednu losu vijest?
od 1.6 ce se samo te nove tarife moc aktivirat, ove stare, tj sadasnje ko ima ima, nakon 1.6 nitko novi ih nece moc imat....
Izgleda da se Vip i T-Mobile poceli sprdat s nas korisnika, i hvala bogu nitko im to ne brani....
Ma ajde, lako za frends broj to se moglo ublažit uključivanjem VIP0 al eto sad ni to nemožeš.
"Besplatne minute" naravno nisu besplatne nego se plaća uspostava. Obračunska jedinica za "besplatne minute" je 60/60 isto jakoo dobro.
Jedino pozitivno što vidim je pad cijena poziva prema drugim operaterima.
Nisu bas iste situacije, jer u tm-u na starom flexu ljudi mogu biti i dalje, koliko god zele i produljivati ugovor i sve im ostaje isto kao sto je i bilo,naravno mogu i prijeci na nove tarife za sve koje su puno povoljnije i bolje.
Dok na vipu nove tarife su puuuuno losije i nepovoljnije od postojecih tarifa, a navodno ljudi nece na nekim starim tarifama moci napraviti produljenje ugovora i nastaviti ih korisititi vec ce morati prijeci na nove tarife ....sto ce narociti ljude na vip easyu pogoditi...
Pa ove tarife i nisu tako loše, cijena minute izađe 50lp, a poslije toga po 0,91kn prema svima ...
Nije ovo za mene ...
-ma ok to... ali gle pricas 1min i 1sec i odma ti uzme 2 minute iz tog paketa...
-pa svaka uspostava 25lipa ide preko tih 30kn a ne u paket
-svaka poruka ide preko 30kn a ne u paket
tako da imas 40 poziva uspostavljenih i 30poruka to ti je minimalno 30kn paket+10kn uspostava+10.2kn poruke+10kn radijska frekvencija = 60.2kn
a kod t-mobilea imas gratis 100minuta u mrezi, i 60kn trosis na uspostave, poruke, pozive.... tako da je vip skuplji i u t-mobileu je prva minuta 60 sec a poslje 15 sec...
----------Sony Ericsson----------
"... ali gle pricas 1min i 1sec i odma ti uzme 2 minute iz tog paketa..."
Nesto mi govori da ce sada ljudi traziti telefone koji imaju onaj biip svakih 60 sek. (ako ih jos ima takvih?!?!), jos kad bi se moglo namjestiti na 50 ili 55 sek.![]()
U biti imaš pravo ... viš kak se čovjek lako prevari (navuče)...
Nije ovo za mene ...
kao prepaid korisnik imam svi moji tarifu prema svima 91lipu i sad nisam obnovio bon vec preko mjesec dana i stize mi poruka da ce mi se tarifa automatski obnoviti ako kupim bon...znaci li to da ni rucno nemogu ponovo ukljuciti tu tarifu ako ne kupim bon?ili da pojednostavnim da bi se imala tarifa svi moji mjesecno treba obnoviti racun sa 100kn?
Ja bih rekao da su i t-mobile i VIP shvatili da vecina ljudi najvise koristi te "0kn unutar mreze" opcije, tj. zovu samo pojedinacin broj ili samo unutar mreze a ostale pozive nikako ili malo.
Naravno operaterima su najjeftiniji pozivi unutar mreze ali tu i najmanje zaradjuju pa su odlucili promjeniti plocu.
Sada vise nece biti, "Meni je super biti na VIPu jer su mi svi na VIPu!" ili "Ja zovem samo jedan broj, decka/curu/brata...!"
Naravno i dalje ostaju te takozvane besplatne minute, ali puno manje su od onih 1000min mjesecno koje su bile nekad.![]()
Meni se ne sviđa što se ove nove Vipove tarife ne mogu nadograditi opcijama. Ne mogu uzeti opciju SMS, npr.
Bookmarks