Čekam da se nakupi barem za gajbu pive![]()
pripit, klopam mesinu....idem scat i onda vidit koj ima zqa jesti!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pozzz iz okolice Doboja
Sinoć dok sam bio na jednom semaforu u Doboju, uhvatio sam oko 10 Wirellesa i svi su bili otključani!
Srećom bratić ima internet (ali ne i Wlan) pa preko njegovog foruma malo posjećujem forum.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Došao iz grada.
U centrima (T, i SE) me napadali neki ljudi s mobitelima.
Gledam mobitel i dođe mi čovjek, vadi svoj mobitel (X10) i počne mi pričati, kaže da je neka promocija (ja mislio da sam osvojio X10, ali nisam) i krene o mobitelu.
Malo laže i izvači se, ali dobro...
Hodam kroz T- centar, "napadne" me prvo neka ženska i recitira mi GSM Arenu, pa joj uleti neki Blackberry tip i počne mi objašnjavati što je Blackberry flat i na koje sve stranice mogu
Bilo bi bolje da stave više mobitela za isprobati, a ne neke ljude koji te "napadaju"...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
odmaranje od jučerašnjeg dana...
ubrzo tekma, pa opet na posao...
i tako to...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Evo, jos malo i u krpe (ne pitajte, jednostavno sam umoran)...
Teta mi dosla pa mozda cak i malo duze ostanem budan, danas zajebancija xD
E da, ako ugradim u w705 GPS, ima za javu neke offline mape il nekaj slicno, osim Gmaps? (cist da pitam, znam off, al ajd necemo umrjet)
One day, sky went blue...
Dobro daj Fico otvori neku temu pa tam rokaj sa pitanjima, nemoj jbt ovdje sve postat..
OT: Jedva cekam tekmu, morat cu je pratit na netu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Istina. Off tu i tamo nije problem, problem je sto ti svako malo pa odes u off...
Stvarno ne znam kako ti dodje bas tu pitat takve stvari kad postoji cijeli ogromni ostatak foruma posvecen upravo mobitelima i diskusiji o njima.
OT: Praznici skoro gotovi.Cekam na Heathrow aerodromu avion koji polijece za nekih 12 sati (da, prespavat cu ovdje).
Se može u EU sa osobnom preko granice?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ajs ajs bejbi
;avijon:
imam flešbek ivning
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jutro...
Zadnji dan praznika
Šteta, taman sam se priviknuo![]()
Ma šta mi treba pasoš ili nešto treće? Đizs, kako to? Baš sam računao da mi neće trebat niš više od osobne, ali samo sam htio da mi netko to potvrdi :fakfakfak:
Hm, Zg-Macelj me po HAC-ovom kalkulatoru ispadne 27kn (cijela dionica A2). Jesam nešto izostavio?
U Sloveniji imam vinjetu, a i u Austriji ću je uzet za 8 EUR. Jesam fulao šta?Al ako ne mogu preko s osobnom, ode sve u vodu -.-
Pa ne možeš u EU sa osobnom. Putovnica samo.
Možeš u Italiju i Sloveniju sa osobnom, a u Austriji ti treba putovnica
Ah scheiße :\
Znači, 400kn i nadati se da će u roku 30 dana biti gotov passport.
Kolko znam, prijatelj mi je jednom prosao granicu Slovenije sa osobnom, ali nakon skoro 2h nagovaranja granicara.
Hmm, nisam ziher za cijenu [sveukupnu] ali znam da je oko 40 kn bila cestarina do granice Hrv-Slo.
Dalje neznam, jel smo isli sa autom koji ima ENC pa nisam bas gledao :/
Btw Drug Mile, daj mi objasni kak mozes u Sloveniju uc sa osobnom, ako je ona clanica EU, a u Austriju ne, a ona je isto clanica?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobio upravo info da u Slo možeš bez beda s osobnom... Valjda postoji neki ugovor između Hr i Slo, dunno.
Anyway, to mi ne znači puno ako mi treba putovnica za Austriju.
Biometrijska? Koliko cca izađe izrada slika za nju (da ne guglam)
edit: mda, biometrijske su došle tek ove godine, nema veze.
Zadnji uredio xlr : 11-04-2010 u 13:06
Bookmarks