Kazem izricito sam pitao da li sa prelazom sa flex tarife moram produljiti ugovor, i odgovor je bio NE i od slijedeceg mj ste na Mrak tarifi.
"Tko može postati korisnik Mrak tarife?
Mrak tarifa osmišljena je za sve od 18 do 28 godina. Moguće ju je aktivirati isključivo uz ugovornu obvezu na 12 ili 24 mjeseca u T-Centrima i dućanima T-Mobile partnera. Novi korisnici i korisnici koji prijelaze sa Simpe na Mrak tarifu mogu je aktivirati i bez ugovorne obveze."
Dakle novi korisnici i korisnici koji prelaze sa simpe nemoraju potpisati ugovornu obvezu da bi prešli na mrak tarifu, to moraju napraviti jedino postojeći t-mobile pretplatnici, što je isto malo suludo.
Kazem izricito sam pitao da li sa prelazom sa flex tarife moram produljiti ugovor, i odgovor je bio NE i od slijedeceg mj ste na Mrak tarifi.
Čuj iskreno neznam kako to telefonski ide, dal se to računa kao usmeni ugovor ili što već ja neznam, dal te je ženska mogla tako prevariti...(?)
Pretpostavljam da bi trebali poslati agenta tebi doma da potpišeš ugovor (ako ćeš ga trebat potpisati, a po mojem tumačenju uvjeta prelaska bi trebao)
Naknade za uspostavu poziva nema?
Plaćaš prvu minutu razgovora, pa je to zapravo naknada za uspostavu...
jel istina da ce se na MT povecat wnw paketi?
One day, sky went blue...
@fico45
Pa uvode nove tj. povecavaju w'n'w pakete u t-mobile od 1.5. pa ce to vjerovatno vaziti i za Mrak Tarifu (buduci da ce vaziti i za Simpu, ne vidim razloga da ne vaze za MT)!
25kn=125Mb
35kn=250Mb
75kn=850Mb
eh... Ovo u mt ti je posebno nekaj, nije wnw... Tak da sumnjam... A mozda i je, al opet, povecavaju ti cijene wnw S i M i iPhone opcije... Ak me kuzis jarane![]()
One day, sky went blue...
Samo da javim jednu sitnicu koju sam skužio, a onda još i dodatno pitao da nebude zabune. U MT ima 25MB uključeno u paket. No ako aktivirate neki od internet paketa (nebitno jel 150, 500 ili 1GB), onih 25MB automatski prestaje važiti, odnosno ni ne računa se kao da uopće imate. Pa ako ste mislili da npr. po uključenju Internet paketa S na raspolaganju na full brzini imate 175MB, nemate... imate samo 150MB. Isto vrijedi i za ostale pakete.
Druga stvar koja me muči je cijena uređaja. Naime, skupio sam 12 000 bodova, još sam uvijek na MT iako mi je ugovor istekao, i mislio sam to potrošiti na neki solidan mob koji više nije tako skup. Kako sam na androidu, a HTC Desire se više neće update-ati, logičan izbor je stari dobri Samsung Galaxy. I tako ja krenem učitavati cijene kad naletim na bolesnu cifru...pa onda malo gledam S2 i nemrem vjerovat da bi me S2 koštao jefitinije nego "izvornik". Jel to neka greška kod njih ili šta već? Nemoguće da je novi, duplo bolji model jefitiniji na pretplatu od starog modela...
Attachiram i link na sliku.
LINK
EDIT: sad sam skužio da HTC Sensation-a mogu dobiti za 2300kn...baš fino... slijedi skupljanje love!![]()
Zadnji uredio iggyone : 11-08-2011 u 21:54
C/P sa T-M stranice:
S danom 12.09.2011. godine prestaje prodaja Mrak tarife. Ista više neće biti dostupna za aktivaciju novim ili starim pretplatnicima niti će pretplatnici drugih T-Mobile tarifnih modela/paketa moći izvršiti promjenu tarife/paketa na Mrak tarifu. Postojeći pretplatnici Mrak tarife moći će istu i dalje koristiti prema postojećim pravilima.
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-09-00-00.asp
Pozdrav
šteta .... no evo opet novosti (zamjena za mrak tarifu)
http://www.t-mobile.hr/pdf/U_Extra_promo_31_12_11.pdfPosebna ponuda za mlade!
Svi korisnici tarife EXTRA total S koji imaju između 18 i 28 godina ostvaruju 50% popusta na mjesečnu pretplatu!
Odaberite tarifu EXTRA total S te plaćajte samo 50 kn mjesečno!
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
ok popust u zamjenu za Mrak Tarifu, al sad mućki naplaćuju i radijsku frekvenciju i uspostavu poziva
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
Radijskq frekvencija se uvijek naplacivala na svim pretplatnickim tarifama...
I uspostava![]()
istina da se radijska frekvencija uvijek naplacivala na pretplatnickim tarifama dok se uspostava poziva naplacivala samo prepaid korisnicima, no u zadnje vrijeme lijepo su uz radijsku frekvenciju poceli naplacivati i uspostavu poziva u pretplatničkim tarifama što prije nije bio slučaj, kako niti u Mrak Tarifi tako ni Flex i ostalim tarifama.
Ako si mlađi od 28...Trebali su svim aktivnim korisnicima Mrak tarife pri produženju ugovora ponuditi nekakvu adekvatnu alternativu/kompenzaciju, ali dobro, prema Ugovoru mogu oni ovako.
Uspostava nije, ta je fora uvedena prije dvije-tri godine i polako se uvukla u sve tarifne opcije.
malo sam te krivo shvatila...
u mrak tarifi se naplaćivala prva minuta, pa ti je onda bilo besplatno..
Nadasve zanimljivo, za 3 mjeseci izlazi mi ugovor sa tmobile-om i to znaci da se mogu pozdraviti sa mrak tarifom? Ako je tako onda bas šteta jer mi je ta tarifa bila bas po mjeri, bas gledam ovu extra s i nije mi bas nesto. Placa se 75 kn plus pdv i radijska frekvencija i to nakraju ispate 100kn... žalosno
edit: tek sad vidim posebni popust za mlade za extra total s tarifu, nije loše, samo koliko će trajati to razdoblje?
edit 2: tek sam sad uočio onaj pdf o uvjetima korištenja![]()
Ako ne trebaš novi mobitel, ostani na Mrak tarifi bez ugovorne obaveze. Extra Total S je bezveze...
stvarno je katastrofa ponuda za pretplatnike, imam jedan broj za produžiti pretplatu a kad ono smanjili vrijednost bodova i nema nikakve poštene akcije za pretplatu nego im se izgleda više sviđa da ljudi prijeđu na prepaid koji ima super ponudu. i kolko mi se čini da mi je isplativije platiti penale za mrak tarifu godinu dana ranije i prijeći na drugu mrežu i vratiti se na simpu do kraja 3. mjeseca da dobijem te pogodnosti, a ovak plaćam 50+10kn za mrak tarifu+50kn za MB... a da ne spominjem extra tarife da mi još naplaćuju uspostavu poziva i radijsku frekvenciju koje nemam na prepaidu...
EDIT: sad vidim da nije vise povoljno skinut se s mrak tarife, bilo je nedugo po 15kn/mj a sad je puni mjesečni iznos do kraja pretplate kad su mjenjali ona pravila...![]()
Zadnji uredio truba13 : 02-12-2011 u 23:19
Bookmarks