tarifa nije losa, samo nigdje ne vidim dali uspostava poziva od 0,25 lp ide u tarifni paket ili se posebno naplacuje
do prije par mjeseci bi se vjerojatno i ja slozio s tobom ali sad vise ne mogu, sad stvarno tm ima ok cijene i ponudu i mogu reci da me (moj) vip skroz razocarao, bas me zanima hoce li napokon i oni spustiti cijene i ponuditi nesto kako treba, jer imam osecaj da se u zadnje vrijeme"traze"
tarifa nije losa, samo nigdje ne vidim dali uspostava poziva od 0,25 lp ide u tarifni paket ili se posebno naplacuje
ide u tarifni paket.
Sljedeće usluge nisu uključene u Tarifni paket:
• download t-zones sadržaja;
• posebne SMS i MMS usluge ostvarene unutar Hrvatske ili u inozemstvu;
• usluge mikro plaćanja (SMS parking i sl.) i druge usluge s dodanom vrijednošću ostvarene unutar Republike Hrvatske ili u
inozemstvu;
• SMS poruke poslane s portala Moj T-Mobile (nakon što se iskoristi broj besplatnih SMS poruka).
• naknade za plaćene opcije
Sto je ovo sve puno placenika???
Aj tarifa nije losa, ali nije nista posebno i ustvari deru samo tako. Hrpa poziva je ispod minute i ti pozivi das kostaju 0,99 + 0,25 = 1,24 kn sto je skuplje nego prije. Naravno to se odbija od besplatnih minuta kojih ako cemo iskreno i nema nesto puno. S druge strane unlimited se ne moze ukljuciti. Zapravo sto vise razmisljam Simpa je jeftinija od ovog - ima duge razgovore i data promet je jeftiniji (povoljniji paketi). Sto u t-mobile timovi ne komuniciraju vise kad im se dogadaju ovakve razlike?
E da da se ne zaboravi obracunska je 60/15 plus konekcijakoja banda!
...also known as El'AnDrA...
Da to sam i rekao da je nadoplata 100 kn, i d aopcij akosta 49 kna, ALI i da ako se ne nadoplatis i ne platiš opciju bace te na KO i cijenu 0,99, sto sve skupa i nije tako mala cijena ove t2 price.
Tele2 korisnicima na bonove Opcija ZERO aktivna je 30 dana od dana
aktivacije, nakon čega je moraju ponovno aktivirati. Ukoliko nakon 30 dana
korisnik ne aktivira ponovo Opciju, bit će premješten na osnovni Knock out
tarifni plan s cijenama poziva od 0,99 kn/min prema svim mrežama. Da bi
ostvario pozive od 0,49 kn/min potrebno je nadoplatiti račun s bonom od
minimalno 100kn.
Napisao si "cijena zero opcije je 100 kn ako si na bonove", možda nisi mislio tak ali si se krivo izrazio onda. A ti to uspoređuješ s t-mobile tarifom u kojoj je potrošnja 200kn i još ktome pretplatom. Imaš i na tele2 pretplati tu tarifu pa ne moraš plaćat minimalnih 100kn nego 50... Ali ako neko plati za opciju zero 49kn ne moguće da ne potroši još 51kn do minimalnih 100 tak da je uvjet nevažan u tom slučaju.
A od ovih 60kn mjesečne naknade se normalno skidaju naknade za uspostavu poziva i razgovori s drugim mrežama dok se ne potroši tih 60kn ili je ta cifra čisto naknada za tu tarifu a svi dodatni troškovi se još naplaćuju? Ili je 100minuta stvarno na poklon a od 60kn naknade se oduzimaju troškovi?
Inače, zar nije mrak tarifa i dalje bolja?
Da tih 60 kn mozes potrošiti, i 100 minuta je poklon...
Mrak je isto ok ali ja imam vise od 28 godina :-)
kao sto ti pise par postova iznad, da, uspostave poziva, i prve minute, i ostali razgovori se naplacuju u tih 60kn mjesecne naknade..
mrak tarifa je super ako ne pozivas tijekom cijelog dana.. mada i tada su razgovori dosta povoljni... barem meni..
Jel postoji neka kvaka? Jer ovo, i mrak tarifa, mi se čine prejeftini u odnosu na bonove, a nisam naviknut na takav tretman ni od t-mobilea ni od vipa. Ili su ipak podlegli pritisku konkurencije?
@ vip
"...i za kraj t2,je ipak t2, i nije isto kad nekome kazes da imas tm , ili kad imas t2, a narocito u poslovnom svijetu"
Ja bi za takve umisljene prebacio jedan 098 broj na Tele2 i kurcio se kako sam na pravom "poslovnoj" mrezi a imao jeftine impulse![]()
Ova tarifa je korak naprijed za t-mobile, ali kad se usporedi s tarifama t-mobilea u Europi još uvjek smo debelo iza (tj. t-mobile je debelo iza)
Nije ovo za mene ...
uspostava poziva i prva minuta dal ulaze u tu naknadu od 60kn tj u paket ili se posebno naplacuje???
i dal se pozivi prema drugim mrezama posebno naplacuju ili i oni idu u paket ?????
jer u vipu se u 30kn dobije poziva 60min prema svim mrezama, ali se uspostava nastavlja naplacivati tj ne ulazi u paket pa mjesecna potrosnja ne bude 30kn nego zavisi jos o broju poziva i potrosneim porukama...
----------Sony Ericsson----------
sve ide u novim tm tarifama u paket, nista dodatno ne placaš :-))
a da u vipovim novim tarifama sve se naplacuje dodatno...pa ti 30 kn dodje na 80 kn, ako ne i više, zavisi koliko trosis :-(( jer i naknada za uspostavu poziva i sms i mms, i gprs...sve se naplacuje dodatno... a tu je i obracunska jedinica od 60 sekundi
ma od kad je vip izbacio novu ponudu sam se odlučio prebaciti na tm... cini se da nemaju namjeru išta poštenog ponuditi. Obračunska jedinica 60 seknudi je čisti lopovluk to bi jedino bilo prihvatljivo da je 0,5kn/min.
neke stvari mi nisu jasne ili nisu opisane na TM stranici, pa evo par pitanja:
1. upravo mi treba poslovna tarifa na kojoj bi bilo 5 broja. ako uzmem TARIFU ZA SVE na 500kn, onda svi zajedno trosimo te minute?
2. da li se moze ograniciti minute/korisniku?
3. ako uzmem TARIFU ZA SVE 500->dobijem iPhone za 1kn (3gs), a po kojem cjeniku mogu uzet ostalih 4 uredjaja?
Ja bih rekao da su i t-mobile i VIP shvatili da vecina ljudi najvise koristi te "0kn unutar mreze" opcije, tj. zovu samo pojedinacin broj ili samo unutar mreze a ostale pozive nikako ili malo.
Naravno operaterima su najjeftiniji pozivi unutar mreze ali tu i najmanje zaradjuju pa su odlucili promjeniti plocu.
Sada vise nece biti, "Meni je super biti na t-mobileu jer su mi svi na t-mobileu!" ili "Ja zovem samo jedan broj, decka/curu/brata...!"
Naravno i dalje ostaju te takozvane besplatne minute, ali puno manje su od onih 1000min mjesecno koje su bile nekad (za jeftine pare)!
Dobra tarifa. Samo prije 2 mjeseca potpisao Flex na godinu pa ju sada ne mogu uzeti dok ne istekne...ufff. Al dobro znati da je uvedena jer ovo u Flex 150 prema t-mob 1.10/min a ostale 2.30/min ubija kada zovem. Ovo sada novo je ok i svaka cast. Neka tako nastave na nize i drze +bodove za jeftinije uredjaje i ostajem jos dugo pretplatnik...
dali je netko dobio poruku sa sadržajem promjene obračunske jedinice druge minute na 30sek
to vrijedi od 1.7....
Evo ja upravo prešao na Tarifu za sve 160. Uglavnom, koristim stari flex 60 i pod ugovorom sam još 11 mjeseci pa su mi prije rekli ne mogu novu tarifu dok ne istekne stara, Dakle, sad su i to promijenili pa ako neko nezna a ima staru tarifu flex slobodno se prebacujte na noviju i jeftiniju![]()
E hebiga...nisam znao da u ovoj tarifi za sve nema više favorite 2 broja a najviše sam ih koristio prema međunarodno na fiksni tel...mogli su to bar ostaviti!
Bookmarks