bilo koja motorola, u tom im nema premca
Koji mobilni telefon ima najbolji prijem signala?
Kako se zbog posla često nalazim u ekstremnim uvjetima, tipa šuma, planina i sl.. bogu iza nogu i velik mi je problem signal. Odnosno to što ga nema ili ga ima,ali slab, stalno se gubi i sl.
Zanima me koji bi se telefon (GSM) najbolje ponašao u takvim uvjetima.. Bitno je samo da odlično hvata i drži signal.
Do sad mi se stara Nokia N70 pokazala najzahvalnijom po tom pitanju.
Ovo je laičko pitanje, nisam stručnjak..![]()
bilo koja motorola, u tom im nema premca
Upravo tako, Motorola je još uvijek nenadmašna što se tiče kvalitete prijema.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To sam si i ja mislio jer sam pogledao jedan video u kojem čelni ljudi Motorole govore kako pravo tome posvećuju veliku pažnju, dapače do nedavno i najveću pažnju. Samo koju Motorolu danas kupiti, a da bude u korak s vremenom ??? Ove Android mislim da neće imati baš neki signal, to je priča za sebe...
Trenutno imam Motorolu ZN5 i u usporedbi s drugim brandovima,Motorola je za klasu bolja kad je u pitanju prijem i držanje signala.
A zašto da ne? RF dio mobitela nema nikakve veze s tim koja je platforma gore. U odnosu na ostale proizvođače Motorola ima ogromno iskustvo proizvodnje i profesionalne i radio-amaterske telekomunikacijske opreme. Uostalom kod većine policajaca Motorola je sinonim za voki-toki.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks