Aham, i ja sam bil u muzeju krapinskog pracovjeka neki dan... Ima pecina prerealna, AJME KAKO SMRDIII!!!! A super je dio de "puca led" pod vama... ^^ bas ugodno... Na neki cudan nacin xD
E da, ima u Ivanic gradu, de ugrađuju GPS u mobitele... A znam da w715 je w705 al sa GPS-om, i za vodafone... E sad, zna li itko ima li kakvih nuspojava ako si ja ugradim GPS u mobitel? I sa kojim programima da koristim GPS za javu? Znam, znam... Ima druga tema za to, aj more link i to... Aj u zurbi sam pa pisem sve na jedno mjesto... (valjda necu pokupit ban O_O)
One day, sky went blue...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jao georgy kakva dva drveta, oborice te profesorica biologije, to je obicna breza, (kod nas se zove breza) normalno je da je takva, da se razdijeli tako, da je kvrgava, i da na njoj zive bubice![]()
Hahahaa Cionn pa imas odlican TV, sigurno neki supermoderni
A morate ic u muzej Kr. Pracovjeka xD
Netrebam ja ić u muzej da bi vidio neandertalce kad ih slušam i gledam svaki božji dan
OnT: Sjedim pred komjuterom i gledam u nebo, neznam dal da idem na bic ili malo joggirati...![]()
Pa, meni izgleda kao dva drveta i česna koja je tamo vodič kaže da su dva drveta...
Možda laže da bude veća fora
Ne znam, ali ja prvi put vidim toliko drvo...
To je platana, kod svih se zove platana
"Na njoj žive bubice"
Došao s prodaje, ode moja nagrada![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kaj si prodao svoj mob koji si dobio u nagradnoj igri??
Btw koji si dobio uopce?? xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Moj Đorđe. Dva drveta....![]()
S5230.
S5230.
Nego kol'ko ih je?
Ne znam čini li mi se ili...
Kao da je "teži" forum, kada ga otvaram s mobitela- puno dulje treba...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hahahaha da znate kak je zakon imat google chrome na USB-u (tocnije meni je na mobitelu, al ko da me briga xD)
EDIT: Nakon skoro 1h podesavanja google chrome-a, skuzio sam na svom kompu da se sve sprema na PC, a ne na USB, tj. u direktorij gdje se nalazi... Koj peh![]()
Zadnji uredio fico45 : 06-04-2010 u 18:36
Slažem si teamspeak...![]()
E Arsenalu, stvarno jadan jesi, kad ti 4 komada uvalio MESSI!!!!!!!!!!
Fijuuu ode 25 kn u vjetar...
E jadnog Arsenala...nikad ga nisam vidio da ovako lose igra![]()
@georgy ovde ih je 5 Betula Pendula sraslo
OT odoh spavati, sutra jos jedan naporan dan...
svi spavaju![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne vidi se korijen
OT: Jutro![]()
dobro jutro radni narode Balkana tacno je 10 sati![]()
ah slusam muziku za dobro jutro tacnije:
Playnow plus aktivirao ja ujutro i sad mi se aplikacija izbrisala... O_O
Došao s igrališta, ne mogu vjerovati kako mi ide šut ovih zadnjih par dana...![]()
Došao s jedne intervencije. Ne mogu vjerovati koliko živaca imam ovih dana.![]()
Bookmarks