radi ovaj, ali drugi gifovi nece...
Georgy, jos tocno 59 min i skinuo mi se CoD 4
A do tad idem negdje van, na bicikl heh![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
radi ovaj, ali drugi gifovi nece...
Meni ne radi dobro opcija 'pogledaj nove postove', dovede me na posljednji, umjesto na prvi koji nisam pročitao.
Україна
ja pokusavam vec mjesecima skuziti kako se IMG (garmin XT mobile) file-ovi prebacuju, otkljucavaju, sabiru u jedan IMG kad ih download-as vise odjednom. pa ima li ko da mi objasni ili preporuci link. molim vas!
![]()
@zvonenokia,
Kriva tema/podforum za ovo...
odo ja spavati...dosta za veceras
laku noc
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
dosta za večeras...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma znam za to, al nitijedan ne radi zato kaj su promjenili youtube
OT: Pakiram se, za par minuta krecem na more ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Paaaa, meni youtube donwloader radi kak je i prije, probaj skinut novi... :/
One day, sky went blue...
kako volim stare aute...
popraviš nešto, ode drugo...
da nisam položio, već bi živio u svom stanu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
rješenje
provjereno radi...![]()
Došao s igrališta.
Umoran sam... umoran![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
joj, mucim se da najdem neki program za j2me, tocnije za w705, sa kojim bih mogao koristeci wifi, zvat na skype recimo, ili msn il nekaj... Probao nimbuzz, pise da ima al opet nema opcije call... Itko ima rjesenje a da nije kupovanje symbian nokije, neka kaze![]()
One day, sky went blue...
Jutro
Gledam hoću li na igralište ili se voziti...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pecem kolace i mantram da mi kumce ugleda svjetlo dana.. danas je termin, al se mala ne da van![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
buđenje, domaći kruh, armin u pozadini, sunce vani, di ćeš bolje...
za kojih sat vremena pravac rijeka...
... ništa mi neće ovi dan pokvarit, ....
Ja se naspavao nakon nekih 20 dana. Frendu ugradio visokotonce u auto i sad frendici riktam laptop. U 5 trening,veceras pijanka snova jer frend slavi rođendan pa onda idemo van. Sutra nema tekme jer je Uskrs pa onda igramo u ponedjeljak. Znaci,veceras se mogu ušlagirat bez beda...![]()
Cekam na aerodromu, let pomaknut za 5 sati... Jos 3 sata cekanja.
Srecom pa ima interneta, nije free ali jbg.
Ma, to on izmišlja
Odo na igralište.![]()
Bookmarks