Ajde, Cionn stavio novi avatar i nove godine
OT: Gledam How it's made i pokušavam izvaditi iz mobitela neki rar poslan preko bluetootha...
Ajde, Cionn stavio novi avatar i nove godine
OT: Gledam How it's made i pokušavam izvaditi iz mobitela neki rar poslan preko bluetootha...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Eto da ne ispadnem neki kradljivac, promjenio sam avatar
Georgy, eto ti bi trebao nosit ovaj moj avatar![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
opa, novi izgled foruma....nice, samo što mi sve nekako izgleda stisnuto, umanjeno, neam pojma.,
treba se naviknuti.
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Koji- onaj koji (ti) je Smuchac "poklonio"?
U MW2 nisam (više) "noob"- stvarno bi bilo žalosno da jesam, koliko igram
P.S.
Nije ti nešto avatar
Nisu ti slova na sredini...
EDIT: Stisnuto?
Meni sve izgleda veće- tj. ima puno praznog prostora (ako član ima upisane podatke)...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zanimljiv izgled
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Poklonjenom konju se ne gleda u zube...
Imate obojica ban na 10 godina kao opomenu pred doživotni...
OT: Dizem nove Windowse na frendov komp...![]()
Još uvjek se privikavam na ovaj novi forum..
Stari mi je bio daleko bolji i jednostavniji
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Odo spavati.
Sutra po mobitel.
Cionn- mislim da sam napisao u onoj temi o iPhoneu kako staviti titlove- pa probaj tako. Makar, meni je veca fora gledati bez titlova![]()
nije mi se dalo vise biti vani...dosta je 5 pivi za 1 noć....laku noć
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
wow novi designwow
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Chuck Norris se boji izaći iz svog stana da mu se Jadranka Kosor ne useli
Epic!
OT: jutro,bio na policiji, sredio neke papire, sad na kompu mislim igrat cod2
EDIT: cionn, nemam te na xf-u, daj mi ga pa da ti pokažem kako se zapravo igra... nisam ti ja georgy![]()
Zadnji uredio Mario92 : 01-04-2010 u 09:59
morning, jeste primjetili da se promijenila ikona od foruma u bookmarksima, prije je bila ona od vbulletina, sad je malo bijelo m u crvenoj kockicki xD
zasto ne mogu da stavim gif avatar? (nece da se krece xD)
OT (on topic, NOT operacija trijumf) sad ustao, spremam se za fax, konacno se osjecam malo zdravije![]()
Radi ti avatar...
A ti cionn mene dodaj dok staviš xf.
Ako netko još želi s foruma, xf mi je mariobesen92. Možda da jednom odigramo jedan protiv drugog itd.![]()
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao s mobitelom
Šta me vas dvije tračate![]()
Samo kazemo da si NooB
OT: Nemrem nac DVD od CoD4 MW-a![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, da...
I onda meni nešto pričaš...![]()
Sad cu napravit neki Gif di ce pisat "Georgy je NooB"![]()
Joj, joj... Nemojhte se sad svadjati XD
One day, sky went blue...
Ne svađamo se... to je flejmanje![]()
Bookmarks