Koliko znam, to je ukinuto, tako da kada će te ljudi zvati, neće znati da zovu u drugu mrežu. Ali, to se tebe ne bi trebalo ticati.
Poz,
Mozda bi presao sa VIPme prepaida na Tmobile pretplatu, napravio bi prijenos broja, znaci da mi ostane 091...
Sad me zanima ako prijedjem i ako me netko zove da li mu se prije uspostave poziva javi onaj automat i kaze 'osoba je presla na drugu mrezu blabla' ?
Znam da je to prije bilo, a sad cujem da je to ukinuto pa ako netko moze iz prve ruke potvrditi?
Ja bi radije da toga nema.
Hvala
Koliko znam, to je ukinuto, tako da kada će te ljudi zvati, neće znati da zovu u drugu mrežu. Ali, to se tebe ne bi trebalo ticati.
Potvrđujem da je to ukinuto.
Dali postoji neka opcija ili usluga da meni automat ipak kaže da je broj prenesen u drugu mrežu, jer baš gledam ispis poziva, to se više nezna tko je u kojoj mreži?
Koristim Vip.
Ti si tu obavijest možeš uključiti, tako da kad nazoveđš nekoga čiji je broj prenesen, čuješ tu obavijest. Nazovi službu za korisnike i traži da ti je uključe.
zovi opet! i ako ti opet tako nesto kazu onda ih pitaj dal prolaze tamo kakve testove inteligencije i kakve veze ima vlasnik koji je prenosio broj!?!?
Najava se uvijek ukljucuje na broju pozivatelja i tocka.
u stvari uputi ih na njihov web
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8724026&idnews=365538
dobar grah daleko se čuje
relevantan dio:
Izvorno postao Vip
Hvala na uputama, riješio sam, ona glupača šta mi se dopodne javila nije imala pojima o tome, nemam riječi....
Samo teba poslati zamolbu na fax br 0917709
Isprika na dizanju teme... Kod T-Mobile je samo potrebno nazvati broj 8888 i preko automata aktivirati uslugu. Poziv i aktivacija su besplatni.
Koliko znam, radi na svim tarifama...
Otkad radi na svima? Na Mrak evo do nekidan sigurno nije bilo moguće uključiti tu opciju...A da li se od danas može, ne znam... Stoga, može li se?
Probaj, u SZK su rekli da može, ali ne bi bilo prvi puta da šire krive informacije...
Bookmarks