imao sam iphone, tako da nije bas da cu preskociti nesto
@viperpitbull, i nije bas logika dobra. platio bih ga 898kn, i da dode novi, morao bih ga na crno uzeti jer sam vezan ugovorom, svoj ne bih mogao prodati za vise od 1500kn, a novi bi na crno dosao na pocetku bar 400-500e. i to jos ne bih mogao platiti u ratama.
a recimo, malo se strpim da vidim kad ce novi doci kod nas i onda ako nije prekasno, pricekam i u t-mobileu uzmem novi i potpisem ugovoro, sigurno ga ne bih tako puno platio a i moze na rate.
mislim da cu pricakati da prode 12.06. pa ako kazu da ce tek za 6 mjeseci ili vise novi doci u t-mobile idem u nabavku, akcija traje do 30.06.
p.s. nije mi nitko odgovorio na ono pitanje gore, jel mogu raditi foldere za fotke bez iPhoto programam na Macu?
nemam Mac OS. nema sanse da kupim iPhone dok to ne rijese, slike su mi jedna od bitnijih stavku na telefonu i uzasno je kad tisucu dvije slika stoje razbacane.
jel mozda zna netko sa Windowsima rijesenje?
jebenica. znaci radi. hvala.
jel moguce sad postaviti bilo kakav ring tone za zvono ili jos uvijek furaju ono shemu da moras imati kupljenu pjesmu na itunusu, pa je obraditi u istom i to jos nesto platiti i tek onda je mozes staviti za zvono?
Kako marioo veli, baš sam si napravio reda... Imam u MyPictures folder koji se zove _iPhone_. U njemu su folderi "skijanje", "ljeto", "Jeep" itd. Svaki sa svojim slikama. U iTunes sam odredio da je folder "_iPhone_" onaj koji se synca, i to je to: iPhone ima sve one subfoldere dalje.
U pravilu je to, ali ima workaround: možeš bilo koju stvar koju imaš u iTunesima (dakle i MP3 koji je "nelegalan") konvertirati u AAC, pa ga preko propertiesa odrezati (postaviš start na neko vrijeme i end isto - do 30 sekundi), pa SAVE, i onda "show in Explorer". Otvori ti folder, tamo je AAC file kojem samo promijeniš ekstenziju. Onda ga obrišeš iz iTunesa, pa ponovno dodaš i pojavi ti se kao ringtone.Izvorno postao SrKi
EDIT:
evo: http://theappleblog.com/2008/08/07/f...g-only-itunes/
Zadnji uredio BlueDevil : 12-05-2009 u 22:25
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
zahvaljujem svima na odgovorima. da li postoje neke naznake da ce biti uskoro podrzan Flash, mozda u 3.0? nije mi to presudno jer ima YouTube aplikacija, ali bilo bi fino za imat..
Zanima me postoji li način (ili aplikacija) da mogu samo jednu pjesmu poslušati.
Znači, pjesma počne i završi i ne počinje sljedeća kao u iTunesu.
Naravno, govorim o besplatnim aplikacijama (i nisam napravio jailbreak).
Hvala![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mozes napravit novu on-the-go playlistu i stavit samo jednu pjesmu. ak iskljucis repeat to bi trebalo bit to
Aha, tog se nisam sjetio
Hvala![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo ovako, odlucio sam se napokon kupiti ovaj uređaj i imam dosta pitanja, pa bih molio jednu dobru dušu koja se kuži i ima malo vremena da mi objasni neke stvari. Evo ovako:
1. Rekli su mi da se najnoviji modeli nemogu otkljucati, e sad: Dali to znaci da se nemogu natjerati softverski da rade sa vip kartiom? mogu li koristiti rebel sim? dali mi to preporucujete i koje su mane te kartice?
2. Moze li se ta nova verzija jailbrejkat?
3. platit cu 8gb verziju 2000kn. Moze li se proc jeftinije?
Hvala unaprijed!
1. Možeš rebel sim. A kao da sam čitao negdje da se može downgrade- a baseband pa se može software- ski otključati, ali ne znam koliko je to jednostavno i sigurno.
2. Može se svaka.
3. Ako je novi mobitel (znači, ne korišten)- teško da ćeš naći jeftinije (eventualno od nekoga tko živi negdje na otoku ili zabačenijem mjestu pa prodaje jeftinije). Ali, 2000 je super cijena.![]()
možeš za 8 gb poći i jeftinije, ja sam bijeli 16 gb platio 2000 kn, tako da 8 gb mora biti manje. Samo ne smiješ brzat i kupit prvi koji naleti nego malo vrebaj kroz oglasnik i zovi čim se pojavi dobra prilika
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
neznam, nisam mogel ostati ravnodušan posle one tvoje izjave, da je N95 u onim stvarima bolji, neznam ak si ikad imal iphone u ruci onda, jer jedina stvar koju ima N95 i N96 bolje od iphone-a je navigacija, ostalo sve je 5god iza, btw. imal sam N96 mjesec dana i popizdil i prodal ju, po aplikacijama, jednostavnošću, internetu i brzini je bolji iphone za klasu, cak i kamera koja ima 2mega pixela je bolja od nokiiene od 5mp.
Ti mora da se šališ?? Ako već netko zaostaje 5 godina onda je to iphone, koji apsolutno nema nista osim tog ekrana i tu mu skidam kapu, po meni mob napravljen za dječurliju, pipneš prstom po ekranu i gle čuda nešto se događa hehe.... Kažeš internet? Ja ga mislio kupit ali danas surfanje bez podrške za flash nema smisla, svaka bolja stranica je u flashu barem djelomično, a žalosno je da to iphone nema, a npr low end uređaj kao nokia e63 ima, no nikakvi čudo, taj isti iphone donedavno nije imao ni mms, dalje da ni ne nabrajam.....
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
pretpostavljam da se taj post odnosio na mene.
tj na moj post koji sam napisao u 12.mj 2008.godine...
Imao sam u rukama iPhone 3G i 3GS
i imao sam priliku dosta prćkati po njima...
Ono što priznajem da iPhone ima dobro:
tipkovnica,
povezanost hardver-softver (tj fluidnost i brzina, bez obzira na 16-ak GB popunjenosti (od 32GB) ) ,
izrada (kompaktnost)
hrpa igrica (ali je to meni totalno nevažno)
Ali u nekim drugim stvarima je dosta iza drugih proizvođača.
Smiješno je tvrditi da je kamera na Iphone 3GS (3,2mpx) bolja od kamere na n95 8GB ili N96 (koji imaju 5Mpx i blic)
Po danu, možda i može konkurirati. ali po noći nemam apsolutno nikakve šanse
Bluetooth - moguć uz jailbreak (gubljenje garancije)
sve moguće treba sinkronizirati preko iTunes-a
multitasking (out of the box)
ne mogu zamijeniti bateriju
neznam da li ima mogućnost instaliranja java aplikacija (recimo opera mini)
.....
iPhone je bio hit kada je došao.
i dalje ga ljudi kupiju... ima svoje prednosti, ali i nedostatke.
meni osobno njegovi nedostatci smetaju i ne mislim ga kupovati...
U međuvremenu se pojavio Android (sa puno proizvoda, Desire, Legend, Hero, X10...) koji su pravi pandan iPhone-u, i to su uređaji s kom se iPhone može uspoređivati (zbog sličnih karakteristika)
Ali sami OSx gubi od Androida.
(potovo jer je Android u naletu i stalno izlaze novi uređaji, koji imaju već displey, bolju kameru, jači procesor... od iPhone-a)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja gluposti drobim?? A ti? Za tebe je flash samo te pizdarije? E kolega forumaš pojma nemaš, tipično za nekog tko ne vidi dalje od stupidnog iphonea! Primjer flasha ti je npr ponuda u supesport kladionici, ponuda i cjenik elektroničkih komponenti i uređaja u većini trgovina itd, dakle vrlo ozbiljne stvari a neke pizdarije... To bez flasha ne ide...
Evo, našao sam opet taj video
Mislim da je dobro čovjek objasnio.
Stranice koje sam ja posjećivao na iPhoneu su mi bile super i upotrebljive bez flasha.
Tako da meni flash nije ni potreban.
A, to je smisao mobitela- da odabereš i koristiš onaj koji ti odgovara.
Ako ti neophodno treba flash- jednostavno kupi drugi mobitel.
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ma nisi me ništa uvrijedio, pa forum i je zato da se raspravlja...
Vjerujem da je ugodno surfanje na tak velikom ekranu, a isto tako nitko nije napravio touch tak dobro kao što je to na iphoneu, samo sam htio ukazati da flash nije nešto nebitno...
Ali naravno svatko ima neke svoje zahtjeve i po tome si bira mob...
Vidim tu se svi hvataju za n95 protiv iphona i u 14stranica se raspravlja koj je telefon bolji itd ja imam iphone 3g 8gb i n95 8gb i izovstavi blutut iphon pojede n95 po aplikacijama (cak i ne jailbrejkan) i po brzini i svemu svi se hvataju za cam itd ali niko nije napiso koj mob je brzi procesorski i kako se simbijan vuce cim je malo punija memorija itd.
Nego, koji je naslov ove teme?
Znate što mislim.
Hvala.
[QUOTE=elvis_zd;923262]frend sorry, ali da počneš koristiti interpunkciju? ovako su ti postovi totalno nerazumljivi![/QUOT
piso sam prek moba a i kuzi se nije mi jasno kaj ne kuzis tocno
Bookmarks