Hahaha meni se mob sam naštimo.. Aj kolka mu cijena aj i da to moze
I, kazes ti, nakon godinu dana jos mirisi po cokoladi? Kojoj, milka il dorina? Il ona Rial Standard?![]()
Došao s igrališta.
Čudna ova kišica...
Neki klinac na igralištu: "Morat ću poduzeti dramastične mjere"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hahaha meni se mob sam naštimo.. Aj kolka mu cijena aj i da to moze
I, kazes ti, nakon godinu dana jos mirisi po cokoladi? Kojoj, milka il dorina? Il ona Rial Standard?![]()
One day, sky went blue...
Došo samo ćornut pa idem dalje...
Inače,ispušili smo 2:1 danas. U zadnjoj minuti pokupili gol...![]()
Okrečio sobu, sjedim u kršu i jedem kokice. Jedino što je na svom mjestu je wifi ruter :smartass:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Otkrio SPlayer, ne mogu prestati štucati od smijeha![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kao danas sam "pospremao" sobu, a sve je jos uvijek kak je i bilo
EDIT: Slusa se Rudenko - Everybody i trazi se neki dobri programcic za iPhone/Nokia E71![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 28-03-2010 u 22:26
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
bemti ja ko da sam proklet...nakon sto ja postam nakon toga nema niti jednog posta u sljedecih sat-dva xD
ovo je neka urota hahah
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ma stedi vodu--->istusiraj se prekosutra
edit:
evo opet...vec 20 min bez ijeednog posta![]()
Zadnji uredio L.L. : 28-03-2010 u 23:41
Dobro jutro! Evo posta nakon... Nekog vremena![]()
One day, sky went blue...
Nešto ponovio.
Slušam muziku iz pedesetih, Fallout me inspirirao![]()
uh...dobro jutro...sad se lijepo spremiti za sk iako me boli glava :/
arena riješena, odmaranje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao iz škole.
Na putu do vlaka slušao pjesme iz Fallouta, osjećao sam se kao glavni lik- hodam po livadi i kraj mene prolaze neki čudni likovi...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
hello :maše:
borim se sa krajnicima. imam neku upalu krajnika, osim grla boli me rame i vrat![]()
ima neko neki home made lijek??? za sada sam limun med i sol pokusao i jos neke antibiotike, vidjecemo da li ima effekta.
Bas gledam fotku Xlr-ove sobe...
Sve mu je plavo, plavi zid i plavi kauc![]()
i onda se jos dodje zaliti da nema dovoljno svjetlosti u sobi :rofl:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nečije plavo oko bi se također lijepo uklopilo u sliku![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Normalno
"a kako vam kroz mrežu ne možemo provući nikakav napitak, složite si sami nešto i... pazite na tastaturu"
E, Cionn, Cionn...
Al' se pravimo
Ovo je tipkovnica (Genius Slimstar 100)...
Stara već par godina, malo ima sloj prašine (ili čega već, možda imam i kakav penicilin) na tipkama koje ne koristim (tipa ove F i Pause/Break)- ali radi kako spada.
A i skoro je 10 puta jeftinija od G15
Daj ti meni tu ljepljivu, ako ti nećeš- imam vremena, počistit ću si ja sve![]()
Hmmm, ovo mi ne liči na dobro...![]()
Bookmarks