ovo sugerira da je frish(ki) u prošlom životu foruma bio riba
ovo sugerira da je frish(ki) u prošlom životu foruma bio riba
Pozzz upravo se vratio iz Vukovara, bilo je dosta dobro, lijepo vrijeme, ali sam zato i dosta umoran i gladan, a nešto što mi je najviše žao jest što sam u Zagrebu mogao cijeli dan bit na bajku i obići cijeli grad, ako ne i do Maksimira svratit malo.. Sad mi frendovi pričaju kolko im je žao što ja nisam bio.. a sutra kišaaa??!?!
EDIT: pokušao sam i provaliti u wlan nekome, ali ima premalo mreža, ako uhvatim neku, opet je zaštićena ili ima promjenjeno ime.. tek jednu sam našao defaultnu speedtouch-ovo, upisao kod, dobio šifru i probao ali opet nije htjelo iako je signal bio pun..
Zadnji uredio GT-R : 27-03-2010 u 01:13
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ah nesanica...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
strgan od umora...
sutra opet isto...
ali jedno veselje, sutra tekma...
odoh spavati...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Razmišljam čemu ovo služi i još o par stvari![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Glupa kisa mi pokvarila cijeli dan -.-"
Nemrem se ic vozit
@Georgy: Pa to ti je valjda USB stick sa mirisom limuna xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, to znam.
I od jabuke je- piše ti gore.
Ali ne mogu se sjetiti niti jedne stvarno korisne svrhe za taj USB.
Osim da miriše ljepše od "običnog" USB- a...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Također kiša i meni pokvarila dan
Malo je i brrr zima![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ali USB...
Pa ne nosim ga na glavi pa da mi visi ispred nosa...![]()
Evo ja doso doma... Nema veze xP
Inace, taj USB vam je od mirisa BANANE! Zeleni je jabuka, smedji je cokolada, a crveni je ja mislim nekakva... Kupina il nes, nisam zapamtil. Ima vam tog u tisak mediji po kojih 150 kn![]()
One day, sky went blue...
Dobro pa nije limun nacrtan na kutiji...
Znam ja da miriše, ali ne vidim svrhe...
Uglavnom, OT:
Ošišan, idem spavati![]()
Kako ne vidis svrhe? Pa to ti je jabuka/limun/cokolada kapaciteta 4GB! Pa tko to ne bi pozelio?![]()
Hahaha upravo to, mozda si i kupim jednom, pa javim dozivljaje
Koi bi vi da kupim, ako kupim? Jagodu (ili malinu nezz vise xD), cokoladu, jabuku, bananu, narancu?![]()
One day, sky went blue...
Glupi sat! *sigh*
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ima prijatelj od čokolade, i nakon godinu dana još uvijek miriši.
Pokušavam shvatiti kako pomaknuti kazaljke na ručnom satu... izgleda da će one ostati, a ionako gledam na digitalni dio![]()
Sjetio sam se kako namjestiti sat.
Komp i forum su meni točni.
Znači, sad je 11:31
Nije mi jasno kako se mobitel sam "ažurirao"- isključim ažuriranje vremena i opet sam prebaci...
Ali, dobro...![]()
Ubila me ova promjena vremena...
Meni na kompu pise 12:52 dok na forumu 11:52![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja sam podesio sinoć u ponoć i sat na ruci,na mobu i u autu. Komp se sam samonaštelovao...
Jučer sam Bio u BiH na Renault klub Hrvatska meeting,istukao 400+ kilometara i odlicno se proveo. Sad idem na tekmu lagano,igramo u 4. Viš mi lak.
![]()
gud lak
mrzim promjenu vremena na ljetno racunanje. taj jedan sat k'o da ih je 5 progutaosutra se po starom vremenu u 4 ustajem
jebenica
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
proljetna destrukcija...
baš se lijepo ispucao, riješio dvorište, sad odmaranje...
malo kasnije šetnjica...
volim lijepo vrijeme...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks