ja osobno bi isao kabelom. Zica je zica.
evo uzeo napokon max adsl,imam laptop i spajam se s njime bezicno,ali brat ima pc i sad me zanima sto bi bilo najbolje da mu uzmem za njegovo spajanje,modem je u mojoj sobi a njegova je soba do,znaci pc mu je udaljen cca 5m od modema a izmedju je 1 zid. Pa me zanima sto mi preporucujete za kvalitetnu i dobru vezu.
hvala![]()
gidi jap!
ja osobno bi isao kabelom. Zica je zica.
dobar grah daleko se čuje
al nespretno nam je,kroz cijelu moju sobu,hodnik,vrata dvoja,dosta mi je tih kabla.. :/
mislis da usb nebi radio..?
gidi jap!
Imaš par mogućnosti:
1. Kupit tih par metara kabla i spojit
2. Uzet wireless stick
3. Kupit preko oglasnika modem(ljudi stalno prodavaju te modeme iz T-coma, pogledaj na pc-ekspertu).
Ja bi išao na treću opciju.
Ma, na 5 metara kroz jedan zid svaki radi...
Kupi si najjeftiniji i to je to![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zasto ne prebaciti modem kod brata ako se ti vec spajas wirelessom?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
...ja sam npr. provukao 10m lan kabela (kroz cijeli hodnik) jer znam da wireless veza ponekad nije baš najbolje rješenje - reče nered: žica je žica...
...wireless koristim kod spajanja s mobom te kad brat koristi laptop kada dođe k nama...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zica je zica...ali i ja znam sto znace kablovi po stanu...sada se spajam wirelessom i nema zica po stanu, sto je pravo olaksanje
uglavnom...najbezbolnije ti je kupiti onda wireless stick...
ja mislim da sam ja svoj platila 150kn (ali meni je bilo bitno da radi pod linuxom, pa nisam imala preveliki izbor...)...i radi bez problema...i na windowsima i na linuxu...
za win ziher ima i nekih jeftinijih, a bas kao sto je netko spomenuo vec, na tu blizinu i jedan zid, svi wirelessi ce radit...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
e ljudi,malo OT,kabel koji ide iz tel. uticnice u modem,to je obicni tel kabel ili neki drugi..? trebam kupit malo duzi pa da znam..
gidi jap!
...točno, obični telefonski kabel...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pitam jer na ovom koji sam dobio u paketu vidim nutra 2 zice,crvenu i zelenu a na kablu koji sam kupio crvenu,zeleni u crnu,pa da ne shebem nesto,,spojio,radi sve![]()
gidi jap!
evo kupljen je obican jeftin (119kn) wireless usb i radi super...
moze lock
gidi jap!
uzeo sam ovaj,ne pise koliko lovi
http://www.hgspot.hr/44901/mrezna-kartica-wireless
htio sam ovaj,jer lovi ludo,ali ga nisu imali..
http://www.hgspot.hr/4910/mrezna-kartica-wireless
gidi jap!
Thanks.
Sad sam malo gledao antene i ova mi se čini best-buy. Evo i potpunih specifikacija.
Sad me zanima sljedeće. Piše da je jačina antene 5dBi. Kolko to hvata u metrima?![]()
ovo ti je odličan i ako ga nađeš, nećeš požaliti. inače, domet je 300 metara, ali ja sam sa optičkom vidljivosti sa tim stickom tukao i preko 600 metara.
btw, još jedna činjenica. ovaj stick će probiti 5 zidova. ja imam stariji model, no taj stariji je odličan, a ovaj navedeni radi još bolje.
I ja sam imao takav problem da povezem dva racunara u kuci i odlucio sam se za kabl. Medjutim ja nisam iso kroz kucu sa kablom vec kroz prozor do prozor i po meni je to bilo najbolje resenje.
Bookmarks