I ja prvi put ove godine bio na vožnji biciklom![]()
Došao s vožnjice.
Otvorili MKE u Dubravi, ajde sada barem neću morati ići 300 km po prijamnik![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I ja prvi put ove godine bio na vožnji biciklom![]()
Україна
Nisam te vidio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Idem se kesit ovima na hatezeu...![]()
Idem nazad u zonu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ustaje se za točno 6 sati, još oprat zube i odrezat nokte i na spavanac!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
svi spavaju![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
luđaki.......
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Priklala sam se.skarama.jako.sivase me.sad cekam kod doktora,moram na bolovanje.a tek sam pocela raditi :-(
Uzas.
Nisam pitala kolko savova imam,al sam pitala koliko je duboko..+2 cm :-(
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ni nič![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma ni..
velka sam ja cura.
vise me boli ruka u koju su mi tetanus spicili neg ruka koju su sivali.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jesu roditelji lijepo rekli, ne se igrati sa škarama...
ali ne, djeca ne slušaju...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
tak ti je to kad ljepa nasa rvacka nema nofaca za svu potrebnu didaktiku u vrticima, pa onda mi tete izradjujemo sve i svasta..
isla sam raditi paravan od kartonske kutije. trebalo ju je rastvoriti. skarama sam vadila one odurne velike zeljezne klamerice iz kartona, skare prokliznule i zavrsile u mojoj ruci.
i sad nit paravna, nit tete do danjeg![]()
Rekli su i ne trcati sa skarama, ali to djeca ne slusaju...
Luna, pa kako?
Jos bitnije - jel mozes to uvrstit pod kucno maltretiranje pa izvuc neke pare iz toga, makar od muza?
EDIT: OK, vidim gore kako...
I sto ce sad jadna djeca pomislit, da upravo tako treba baratati skarama?![]()
nije bilo pred djecom
kome trebam adresirati prosvjednu notu uz spominjanje rodbine sto su nam u sesvetama ukinuli hitnu?![]()
mislim, nije to novost, ukinuli je vec pred koju godinu. sam kaj nisam inace ovak suicidalna pa nisam do sad to znala![]()
mislim, yebote, pa sesvete su s okolnim mjestima maltene velike po broju stanovnika k'o pol zagreba. i onda oni nama ukinu hitnu.. blize mi je hitna u dugom selu neg ova u dubravi! da sam se priklala par centi vislje, mogla sam iskrvarit dok bismo dosli do dubrave.
gamad.
rav, izvuci cu ja od muza.. sudjericusad nemrem prat sudje, garant ce vec danas trcat u trgovinu kad skuzi da ce on morat prat minimalno 12 dana :rofl:
Ne želim ni zamišljati kako barataš nožemSamo se ti nama brzo oporavi, bububu! :antitetanus:
![]()
Jaooo pa kako skarama!?!?! To ni ja ne uspijem.. Al ajd desi se svakome (da meni JOS ne...).
Inace, pripreme za nadogradnju mob'tela... Pribojavam se... Trema je velika... xD
One day, sky went blue...
Hahaha![]()
![]()
AJME KOJA SLIKA! O_O :ROFL:
Hahaha Ustanovio sam da mi mobitel ima najnoviji software...![]()
One day, sky went blue...
lagano prema maksimiru...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks