Koji mobitel, Omnia?
Znači, želiš prebaciti kontakte na mobitel i onda "strgati" SIM karticu?
Ili samo prebaciti kontakte na kompjuter da ih možeš "gledati" bez SIM kartice?
Recimo da zelim prebacit kontakte sa SIM-a negdje ili ih samo prepisat, a ne zelim da taj SIM tada radi. Ne zelim procitat poruke koje su mi stigle i to sve.
jel se moze i kako? Hitno mi je. Hvala
Koji mobitel, Omnia?
Znači, želiš prebaciti kontakte na mobitel i onda "strgati" SIM karticu?
Ili samo prebaciti kontakte na kompjuter da ih možeš "gledati" bez SIM kartice?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ovako...sa stare kartice zelim uzet neke brojeve, a ne zelim da ikome dodje izvjesce da sam upalio karticu i tako...znaci, da sim ne moze bit u pogonu, ali da ocitam s nje brojeve...svejedno koji mob i to...jedina ideja koja mi pada na pamet uzet neki mobitel sa strganom antenom da ne moze uhvatit signal i to sve napravit.
![]()
Ovako je to na mojoj nokiji n79, Upalim mob bez kartice, ulazim u meni, imenik, poruke, sve ok.--->ugasim i stavim SIM karticu---> upalim i mob me pita da li želim nastavit koristit mob u izvanmrežnom stanju, kliknem ok, Opet mogu ići na poruke, imenik ali sada i u Sim imenik............ jedino na ekranu preko signala je X, Tj oznaka za izvanmrežno korištenje. Nema nikakve konekcije s mrežom.
Jesam pomogao? Potraži Symbian Njoku
....
Imaš više opcija:
1) Naći mobitel sa strganom antenom- to je vjerojatno malo teže.
2) Uključiti "avionski mod"- samo što moraš uključiti mobitel da uključiš taj način rada.
3) Odspojiti antenu ručno s mobitela- kada završiš, vratiš je.
4) Kupiš onaj "ometač" signala i držiš ga u blizini mobitela.
5) Najlakše- kupiš čitač SIM kartica i pomoću njega sve prebaciš.
Iako, dosta sumnjivo zvuči to da ne želiš da se vidi da je SIM aktivan.
Jedini razlog za to bi (to mi jedino pada na pamet) bio da si ukrao mobitel pa ne želiš da te mogu naći preko IMEI- a i svega toga (učio sam točno što, ali sam zaboravio).
Ili si neki bjegunac.
Makar, ne vidim razlog zašto bi htio izvući brojeve sa ukradenog mobitela...
Ali dobro...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
podesi mobitel na izvanmrežno(offline), zatim ubaci tu karticu i trebalo bi da možeš vidjeti kontakte.Na mojoj nokiji funkcioniše,provjerio sam....evo dok sam ja isprobavao lika me pretekao, al to je to...![]()
volim se gibat...
lijepo razmisljanje, ali ne...ne radi se o mobitelu uopce, nego o SIM-u...frenda traze na taj broj, a on ne zeli da itko vidi izvjesce da je cak i poruka stigla na taj broj, a trebaju mu kontakti s tog SIM-a...
i da, probah u airplane mode, ali Omnia mi dopusta onda samo da vidim kontakte u telefone, sa SIM-a ne da... :S
Za symbian nokiu ti je moj načinUključiti "avionski mod"- samo što moraš uključiti mobitel da uključiš taj način rada.
Zar Sony E ne pita na početku kada ga pališ želiš li avionski mod? odabereš to, skopiraš brojeve.
....
Ukratko: treba ti SIM card reader.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 23-03-2010 u 00:51
..."dogurala" je jer MOD mora i raditi...
...inače - završila bi u recycleu ali sada ću je samo preimenovati i JAVNO upozoriti autora teme da:
1. pročita pravila foruma
2. pripazi ubuduće pri pisanju naslova
3. nauči koristiti tipku EDIT ukoliko pišeš dva posta za redom a nema prevelikog vremenskog razmaka
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks