Malo se provozao.
Super je vrijeme- samo me vjetar malo živcira...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E, sad mi se više neda.
Super je vrijeme- samo taj vjetar puše k'o lud.
Otvaram vrata od kuće i imam osjećaj da ih netko drži s druge strane![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lagano via koprivnica...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem pod tuš pa malo van. Al samo malo. Sutra je tekma...
eo me kod nećakinje
![]()
Seriously?
Vidio na Heinzelovoj CRNOG NISSAN GT-R-a R35! U sekundi sam skočio iz autobusa i kroz prozor vadim N82 hoću ga uslikat i taman da opalim stvori se neki u*rani Peugeot i nisam ga uspio slikat dobro, samo se malo vidi gornji dio.. joooojj šta bih dao da ga malo bolje vidim i poslikam...
išao sam u garažu na kvatrić pogledao da nije tamo negdje se parkirao, ali nema ga nigdje.,.i onda dođe stražar šta vi tu trebate ja mu pokažem jeste vidjeli ovaj auto da je ušao ovdje on kaže ne i aj bok.. kak mi je žaoo
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ljubicic sredio Nadala, sutra se igra finale
Savrseno je odigrao![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Drugi put zapiši registraciju, baci se od nekud da slomiš nogu (ili pitaj dobrog prijatelja da ti pomogne) i odi na policiju reci da te trknuo auto i misliš da bi ga mogao identificirati
Jesi ovisnik...
Odo ja![]()
Bravo Georgy, da ti i ja cestitam
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=920647&postcount=77
PS: Koji si mob dobio?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Hvala, Cionn.
Nemam pojma.
Imam osjećaj da je Samsung
Pretpostavljam da je s5230 kao u zadnjem krugu.
A možda i Omnia II- ili ne
Sada samo čekam da mi se netko javi u vezi mobitela...
Odo spavati![]()
došao iz koprivnice...
ugodna subota...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro
Idem napravit đir sa pesekom![]()
jutro...
spremanje i polako na turnir...
![]()
Dobro jutro...
Došo doma u 5, probudim se u pol 10, zujim jer sam još pod utjecajem alkohola![]()
jutrašce![]()
Seriously?
Gledam trailer za Srpski film...
Iako imam skoro 18 godina ovog sam se prestrašio... :scary:
Vrhunac - debilizma. Mislio sam da su Metastaze glupe (ne volim pretjerano korištenje psovki) no ovo...
Valjda film mora privući pažnju, ako ne kvalitetom onda užasnim scenama. Fuj!
EDIT: komentar na jednom forumu,
comment of the dayMolim reditelja i producente da izvrse kolektivno samounistenje zvizdecim petardama.![]()
Zdravo djeco! Dosla mi teta danas, a jucer i danas sam otkrio koliko ima puno wireless-a u Kloštru Ivaniću i Ivanić gradu... A jaaako puno NEzasticenih...![]()
One day, sky went blue...
Evo i ja sam blizu Ivanica- samo kod tete
Instaliram Windowse, da iznenadim bratice![]()
Malo se dop, slušam muziku i tak... jutros išao s frendovima malo se đirat iako puše jak vjetar, prešli oko 20 km![]()
Hahahah, ajd lijepo... A koje windowse instaliras?
OT: Upravo se setal sa tetom i cuckom uru vremena.. Jbt, gacali po glatu i sve, hahahahaha, pez zmazan, sve smedje sa njega tjekom kupanja ^^
One day, sky went blue...
došao s turnira...
zajebancija, klopa, cuga, pirotehnika...![]()
sve u svemu, lijepa nedjelja...![]()
Bookmarks