Kako to uopće funkcionira i kada to mogu koristiti? Gledam onu stranicu od rava, ne aplikaciju. Može mali info?
Kako to uopće funkcionira i kada to mogu koristiti? Gledam onu stranicu od rava, ne aplikaciju. Može mali info?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Gledam Liverpool i Lille, i jedem neku Schogeten čokoladu, kako je dobra
O.T. Prošao ispit iz matematike![]()
@X: Procitaj si inbox...
Ak te kaj jos interesira pitaj
OT: Medvjedi izgubili 3:2![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Fala
A i Đorđe je stavio post u aplikacije maloprije, koji je car taj klinjo!Ima da sutra mapiram sve speedtouch-ove na pulskoj špici.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nisam baš napisao kako točno funkcionira, jer nisam neki stručnjak.
Ali, osnovno je da nađe WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK lozinku SpeedTouch modema.
Eto, stavio sa svim linkovima, mislim da je sve točno.
Ja sam zadovoljan, našao je za onaj koji mi je kod stanice od vlaka i jedan na autobusnoj stanici
Sada tražim nešto dalje da poboljšam![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
?
Da mi je imat taj program, pola susjeda ima SpeedTouch routere...![]()
Georgy kraljuu predobro radi.. uspio sam provalit u jedan router iz škole, jedino je signal bio slab pa je veza pucala..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 18-03-2010 u 23:24
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
večer svima...
došao ovdje napisati post, pa gibam dalje...
Slušam muziku i surfam netom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne, ovo sam nasao
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=921120&postcount=92
Našao programčić za jednu korisnu stvar u školi.
Baš smo raspravljali kako bi trebao postojati program za to
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Legao u krevt, nije da mi se spava al sutra se radi pa tratim malo vrijeme sa Herom dok ne zaspim
HC4L
došao sa gaže napjevo sam se sve me boli ode spavati pozz svima![]()
Seriously?
došao s posla...
rammstein uvjeljivo najbolji koncert dosad u areni...
soun savršen, light rasturio, efekti, pirotehnika...
ja koji ih nikad nisam slušao sam oduševljen...
jednostavno, vrh...
i pjevaču kapa dolje, respect, iz broda izvući hrvatsku zastavu...
takvi izvođači se cijene...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Fora je da se po defaultu iz serijskog broja ST modema generira i dio SSID-a (onaj dio iza "SpeedTouch") i defaultni WEP/WPA key. Pa se onda pogadjanjem serijskog broja iz SSID-a moze pogoditi i defaultni key.
Dobra stvar je sto to radi neusporedivo brze od WEP bruteforce probijanja (o WPA da i ne pricam), losa stvar je sto to ima smisla samo ako su security postavke na routeru defaultne/nemijenjane.
Potpisujem gore navedeno, osim sto nije bio pjevac u camcu (bar ne frontman).
BTW nesto slicno su vec jednom bili napravili, samo sto je to bilo usred Slovenije...
Najjaca mi bila frendica...
Prije koncerta: "Meh, ja dosla samo pivo popit, Rammstein je OK, ali nista posebno..."
Poslije koncerta: "Odusevljena! Pre*eben koncert! Stvarno znaju napraviti spektakl!"
EDIT: oshit, uopce nisam skuzio da sam vec postao maloprije...
Mozda bolje da odem spavat, preumoran sam da razmisljam.
Aj nek netko spoji to gore.
SubnetCalc.
Makar, sada već i sam dosta brzo znam to sve "izračunati"...![]()
Ja ga nemogu koristit, N82 nema Infra Red
A predobar je program, na N73 sam ga koristio.
OT: Za*ebo sam firefox, htio sam izbrisati svoj profil, i defaultni se nije htio pokrenuti, na kraju sam i njega slučajno pobriso i tak osto praznih bookmarksa, sad čekam da mi to buraz vidi pa će me ubit![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ma nisam htio jer sam mislio da je to tak jednostavno, sam pobrišem ovaj novi profil i defaultni je tu, ali nije se htio pokrenut, čak i nakon restarta. I onda debil slučajno stisnem da se deleta i taj defaultni i povratka nema.. jbg.. bilo je dosta bookmarksa, valjda me neće burazeri ubit![]()
Bookmarks