Zar ti nije bolje kupiti mobitel (tipa Samsung S5230 za jednu kunu, 18000 bodova i bez ugovora) i prodati ga u oglasniku za 700kn, nego za 12000 bodova dobiti bon od pišljivih 300kn...
Dali netko ima informaciju dali se HG spot vraca u ponudu + cluba, tj. dali ce "pojacati" izbor tvrtki. Nakupio sam vec 16000 bodova, jos sam pod ugovorom, tako da mi novi mobitel niti ne treba..a ipak ima premalo ponude, npr. tehnicke robe. Iz t-com ponude, ima nekako previse rucnika, pilates lopta, trenirki i sl...u t-mobile popusti na racune, martimex i samsonite...Zasto recimo ne ubace Links, Technomax i sl? Pa i ostalo..sto ja znam, tipa Lesnina i sl...
Zar ti nije bolje kupiti mobitel (tipa Samsung S5230 za jednu kunu, 18000 bodova i bez ugovora) i prodati ga u oglasniku za 700kn, nego za 12000 bodova dobiti bon od pišljivih 300kn...
hmmm, da opet malo osvjezim temu, danas gledam, imam opet 5000 bodova, kad ono, nema martimexa. pogledam za 10000, nema vise ni samsonite. Taj +club postaje sve losiji i losiji....
jel to gledas na t-portalu?
ima martimexa i bon za samsonite, al trebas nazvat SZK da dobijes tu pogodnost..
tj. moras otic u t-centar da bi za to zamjenio bodove..
Bio sam u T-centru...nix..nema vise, od neki dan. Samo interne "nagrade" tipa nadoplate, jeftiniji mobiteli i sl...
Ma nadajmo se da i to zadrže... meni se ti jeftiniji mobiteli isplate i to mi je ok!
Bookmarks