...pa, koristiš li uopće voip telefoniju i jesi li upoznat sa time...
Pozdrav,
tražim novi telefon i ovaj mi je najviše zapeo za oko. Telefon kupujem jednom u sto godina, tk da definitivno idem na VOIP telefon ovaj put, a i zakon mi je što mogu kontakte iz Outlooka prebaciti na telefon. No, nije baš da se kužim u cijelu priču, pa čisto da pitam - jel da uzmem telefon ili da uzmem neki od jeftinijih Gigaseta?
...pa, koristiš li uopće voip telefoniju i jesi li upoznat sa time...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Koristio nisam, upoznat jesam. Ono što me više zanima je dal se isplati dat pare za taj ili bolje ići na jeftiniji VOIP model, tipa C470IP.
Oooooo, lol
Slobodno kupi ovaj C470IP ili C475IP, jedina razlika ti je u slušalici (bazna stanica i funkcionalnost im je tehnički identična)... A ako ti baš zapne da moraš imati malo veći display (C47 sluška ima malo kraći zaslon) uvijek možeš nadokupiti dodatnu slušalicu (ili više njih) i pametno je iskoristiti jer s tim IP telefonima ti možeš simultano imati do 6 prijavljenih slušalica i paralelno furati 3 poziva (dva preko voip linija + jedan utem fiksne linije) kao da imaš kućnu centralu ;-)
Imas i jeftiniji model Gigaset A580 IP.
Razlika je u tome da ekran nije u boji ( jaka stvar ) a sve ostale bitne stvari su kao i kod C470IP.
Cijena cca petsto i nesto kuna.
Omjer ulozeno - dobiveno sasvim ok.
Pozdrav
eej jel neko ima registracijski kod za style xp
da ne otvaram novu temu potrebne sip postavke za voipzoom
gigaset c470 ip
VoipZoom ne podrzava SIP
Mozda ce raditi sa SIP postavkama nekog drugog Betamaxovog klona no cijene zasigurno nece biti kao u cijeniku.
Probaj sa ovim postavkama na dnu stranice
Unesi naravno, korisnicko ime i password od VoIPZooma
LP
Čuo sam da ovaj Gigaset C470 jako dobro radi što se tiče IP-ja
Jedini nedostatak je što se ne može memorirati u imenik forma korisnickoime@sip.provajder.com
Prihvata samo brojeve.
Hmmm, mislim da je to samo napola točno, naime ako te netko nazove na tvoj registrirani broj@sip.provider.com broj onda bi teoretski "broj" (odnosno "SIP-URI name") s kojeg te dotični nazvao iz liste poziva mogao pohraniti u adresar odnosno koristiti za ponovno zvanje ;-) definitivno bi to trebalo isprobati :-) Mislim da na tom principu funkcionira i Gigaset.net, uvijek je to broj@gigaset.net (ili već koju adresu SIP registrar ima).
Bookmarks