^^ Ja sam prodao svog Campusa iz 1991. Strašan auto. 1.4 motor sa 60 KS ide ko blesav. U još boljem stanju sam ga prodao prije mjesec dana.
Sad je tu Megane II Ph. 1 1.6 16V![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Mašala! 136 konja a? Jesi ti kao mlad za te zvijeri a?
Jel to neki Opel?
pih, auti.
ja bas protegla gume svome Giantuzadovoljna jako
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jesi kupila?
Tako treba![]()
Zna li netko gdje ima za kupiti ove križaljke?
Ili neke druge gdje su samo križaljke, jer imam dosta "križaljki" u kojima je svaka 4 stranica križaljka- ostalo su neke gluposti (članci, osmosmjerke...).
Ovu "Zagonetka" sam dobio od tete u kiosku- zatvorila je kiosk pa ne mogu više kod nje kupiti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nedjelju?
A dobro...
OT: Gledam dokumentarac.
Ma, nema šanse da je čovjek pogodio tipa snajperom sa 2.4 kilometra iz trećeg pokušaja...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne, ovo je neki History Channel (ali isto su teži patrioti).
Koliko dugu rečenicu (a ovisi i koja je rečenica)?
Možda na list- makar, meni se te tetovaže ionako ne dopadaju (ni na muškarcima- ni na ženama, a bome ne bi ni na meni).
Mario i Cionn- dobio sam mob
Ništa od vaše moguće "provizije".
Sad ću postati po svuda da sam dobio mobitel k'o onaj tip.
Samo gledam gdje da otvorim temu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@georgyNe može biti veći od ovog Malkovicha (mislim da mu je to ime):
http://www.youtube.com/watch?v=t_VetmaCwsw
Evo ti jednog kul snajpera
Rečenica je nešto lijepo, ne bi je stavljao na forum.
(duljine kao ova gore napisana)
Mene vise ovo impresionira...
http://www.youtube.com/watch?v=THQwO...eature=channel
OT: Gledam Future WeaponsD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Cionn- nema s Renatom
Pa, šta će ti slika- ako imaš film
Ma, možda i je moguće- ali mi je nepojmljivo... 2.4km...
A, tko kaže da je on tako daleko pogodio nekoga- on i njegov spotter
xlr- Nisu ovi toliko očiti (od 6:28 se pretvara u sapunicu), malo su suptilniji- gledao sam Future Weapons, tip je kao Valdec
.
Ali, dobrano veličaju Amere, njihovu tehnologiju i nadmoć...
jel to ono sto si mi davno pricao, ono na nekom islandskom ili kojem li vec jeziku?
a kaj ja znam, na guzu? tak ce je samo probrane osobe vidit
na ledja, lopaticu?kaj nisi rekao da bi to oko zapesca stavio?
ja ako se ikada odlucim tetovirati, to ce biti barkod. al to tek kad rodim, ici ce datum djetetovog rodjenja u barkod. nista drugo mi nije dovoljno bitno da se isaram permanentnopirs mi je dovoljan, a on ce tak i tak morat off jednog dana zbog bebonje
je, georgy, turbosport i u nedjelju radi![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Imao sam debele čarape, naravno- ali izgleda da sam trebao dvoje
Ali, nije bitno- ionako me ništa ne boli, samo imam taj čudni osjećaj kao da imam samo pola onog ortopedskog uloška
Ali, valjda bude uskoro i to prošlo.
Da, primjetio sam da je teže
Kada sam išao uzbrdo- samo sam gledao gdje stajem pa nisam ni vidio koliki je to nagib- dok nisam došao do vrha i pogledao iz sebe
Ma, ja sam sretan da sam i to isprobao.
Možda i na jesen odem- ako ne bude kišilo
Luna- ahaaa...
Ovako bar kod?![]()
daaaa, drito to! i lokaciju istog si pogodio![]()
I na ćelavo ćeš se obrijati- k'o Britney?
Pa da te se dijete prepadne![]()
ma nece.. samo.. onda nece razlikovati mamu i tatujer je i tata celavac..
Pa, valjda će tata imati drugi bar kod- za razlikovanje.
Samo morate staviti i negdje s prednje strane glave- da ne mora bebač ići okolo![]()
ako želiš nešto što će se teže vidjeti, jesi možda gledao bijeli tattoo?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks