nja nja![]()
Uspio spasit iPhone!
Bas sam sretan
OT: Taman zavrsio download Doom filma, jucer ga nisam stigo pogledat do kraja pa cu to nadoknadit danas
PS: Georgy, kak je bilo na planinarenju xD
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
nja nja![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Još oko 4 sata do VN Bahreina.. aaa nemogu dočekat...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Uh...
Glava....
Evo, ja doso doma, bio kod majke... Jbte, pojel sam 3 pizze! Ja nezz jel cu moc jos kaj jest! Hahahah! Bas lijepo... A i malo sam gitaru vjezbo ^^
One day, sky went blue...
Nitko ne spama vise..ccc
OT: Igram se sa papigom![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo, sad sam došao.
Malo me bole stopala- ali ok je.
I nije mi bilo fora jer smo dosta hodali po bljuzgi i blatu (čistom blatu- preko nekog polja, preoranog).
Ali, gojzerice su mi ok
Eto, ovo je prvi dan (crkla mi je baterija- uglavnom, Nokia Sports Tracker na N86 može maksimalno "snimiti" aktivnost od 5 sati)- drugi smo isto tako hodali (bilo nas je 531- fora je vidjeti tako puno ljudi da idu istim smjerom).
Uglavnom, sve ukupno smo prehodali oko 40- ak kilometara i bogatiji sam za jedno oveće iskustvo.
Tako da mi nije žao
Valjda me nije nitko prestigao na Facebooku![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Fora, al nije za mene 40km pjesacenje
Za mene je vise voznja po blatu sa bajkom
OT: Papiga otisla spavat
Uskoro cu i ja otic..
R.I.P.
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobro jutro... Na srecu ili nesrecu nekih pisem: 1ST!
Gladan sam, cucek uteko, ali bio mi ujutro dosadjivao u krevetu, neda blesaća spat -.-'
Cionn- i meni.
Ali, po onakvom blatu ne bi mogao biciklom.
Eventualno quadom
To su bila preorana polja na koja je pao snijeg i onda se rastopio.
Ostanem stajati tri sekunde i samo propadam u blato
S biciklom bih i ja tamo išao.
Barem znaš da ćeš se spuštati kada se uspneš na neko brdo.
Ali pješke mi se nakon nekog vremena bilo teško i spuštati
To si napisao kao da se više neće probuditiOT: Papiga otisla spavat![]()
Da.
OT: Dobro jutro!![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Fora, ja jedva cekam ljepo vrijeme kada nebu bilo kise i snjega i onda ljepo do Zagorja se malo vozikat po brezuljcima
PS: Papiga je budnaaaaa
OT: Idem jest
EDIT: http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...ba/480822.aspx
Eto nam potresa blizu Zagreba xD
Danas nulti sat, vjeronauk...
A ti se nekako vezao za tu papigicu, ha? Imal ja 5 papigica, sve pobjegle (ne odjednom, jedna ode pa se kupi druga...)... Sta ces... Zov prirode, ili nisam smijo otvarat krletku kad je balkon otvoren?![]()
Možda bježe od vlasnika?![]()
Pa, kad sam već prvi (bio na zadnjoj "objavi")...
fico45- pa zaveži ih za krletku![]()
Gle ti ovo, frajer kupi N86 i još se natječe u nagradnoj igri...
OT: ništa, spremam se za školu...
A, baš sam mislio prodati mobitel i novce podijeliti 50:50 vama dvojici...
Ali dobro...
OT: Skinuo R.U.S.E. beta.
Ali, moram u školu![]()
Ulizivački mod uključen
Georgy, ja sam se samo šalio...
Dakle, moja adresa gdje šalješ lovu će ti biti poznata dok osvojiš mobitel
Ulizivački mod isključen
![]()
Bookmarks