Ah, seminar pises sam! Inace to nije tvoja ocjena
Inace, ja i frend pokusavamo turnut sedmicu na njegov laptop (aces asprie one, onaj vipov, crveni...) a nema CD citac... Sad, mi i skidamo na laptop prek torrenta (mislim vise ne, sad je otiso) a ja kompresiram instalaciju pa ju prebacit nekak... A da mi spoji laptop u homegroup ko mobitel nebi bilo problema -.-'
One day, sky went blue...
Pomogo sam burazu i sredili jednog Golfa.. sutra rastavljamo drugog polako..
Ja jučer bio kod zubara, iako sam trebo bit prošli petak, al kako sam već rekao, zaboravio sam i nazvao te dogovorio novi termin, koji sam i obavio.. Idući susret zakazan za mjesec dana.
Sad se grijem uz kamin i čekam da mi se čaj ohladi![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Sredio kolekciju mp3-ca (pih kolekcija, 733 pjesme, barem tako win. explorer kaže)
Sad malo učenje kemije, engleskog i spavanje... Jedva čekam vikend...
Ja ih još samo 100 imam za srediti
Prvi sam- valjda ću i ostati do ponedjeljka![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kaj ti rješavaš?
Ja samo napišem izvođača, naziv pjesme i album art. Albumi mi nisu tlko važni![]()
Trenutno samo album art ponovno ubacujem, sada ću vidjeti je li uspjelo (da, probao sam i samo sa jednom i radi).
Ali, već prije sam u iTunesu sve napisao (sve dostupno, album, izvođač, naziv pjesme, godina, "žanr", album art, broj pjesme na CD- u... sve što sam našao).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odigrao par mapa COD2 preko neta. Smrzli mi se prsti,i ubiše me svi ko stoku...
Nisam tako ni loš. Dvaput treći i jednom drugi. Ostalo necu ni pisat,a bilo nas je 14 (da ne ispadnem loš...)![]()
Trazim neki programcic za E71 da prek neta mogu pratit HRT 1, HRT 2, RTL, Nova TV...
Al nemrem nista nac
OT: Pojeo cokolino i spreman za spavanje![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ahh... Cokolino... Jbt, pa bas ga dugo nisam jeo, trebam si ga kupit
Inace... Nema nicega
A vi, sta sad radite?![]()
Lol, koja slucajnost... Pa negdije (al daaaavno, kad sam imal Nokiu N-gage QD) sam naso neki vrag za TV over internet... Ne sijecam se ni di, kak, sta, nistaProbam nac, pa dam link ak najdem OVDIJE! Ili?
EDIT: Nakon 1 min trazenja: http://mobiletimes.wordpress.com/200...mobile-phones/
El je? ^^
Cionn, pa si brobal onaj link sta dadoh? Ili nema hrvatskih, isto?![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
zavšena arena za danas, šišanje sad pa lagano na job...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pokušavam staviti n-gage na mobitel.
Trebam se spremati- sutra idem na planinarenje![]()
Ah... N-gage... Imo ja N-gage QD, ali mislim da tam idu novije igre na N-gage 2.0, elda? Preporucam wormse, onaj neki Snake i System rush...![]()
Idem pod tuš i onda pokret prema Dubrovniku na koncert grupe SMS...![]()
sjedim u birtiji na kavi i crnom vinu i cackam sa netbukom po intenetu.
dobar grah daleko se čuje
Dodje mi da se ubijem!
iTunes mi je updateao iPod Touch na 3.1.3 i sada ga nemogu JB-at!!!
Grrrr...
Kakva banana omg -.-"
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks