Stavljam album art u mp3-ce![]()
http://www.index.hr/xmag/clanak/mati...ma/480133.aspx
No comment na ovo![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Stavljam album art u mp3-ce![]()
MediaMonkey?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
^^ Vidiš da te za*ebava?
OT: Izet rula na telki...
Nisam imao namjeru zaje*avat ali je tak ispalo
Rješili smo nekaj prek msn-a, nadam se da će uspjeti.
Zadnji uredio Mario92 : 10-03-2010 u 23:16
Laku noc ljudi...
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Uvijek iz iskustva![]()
A lažem, čokolino ne volim jer ružno izgleda, al redovito krkam onaj Nestle Fitness Čoko![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja volim lješnik čokolino, ljepši je od običnog![]()
Україна
jutro...
nije dobro kad te probude radi posla...![]()
ali kaj se mora nije teško...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kad ti piše u profilu da imaš 4 godine,ja ti vjerujem sve...
Ja sam na prvu mislio da si dofurao BMW doma.
Neki dan sam se parkirao pored njega. To je čudovište i monstrum od auta.
Ne bi reko na slici da je velik,al brate,grdosija od auta...![]()
Došao iz škole.
Nažalost išao autobusom, pa nisam kasnio u školu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Skidam Alijene u HDu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Opet na informatici... Lol... Gledamo prezentacije xD
Hahahhaa i nije nam ocjenu zapiso -.-'
One day, sky went blue...
Zapisao nam je ocijene. Za prezentaciju, MOZDA?
Svi dobili 5, a ja i frend radili o Nirvani (bandu naravno) a ove kaj su pisale o Lady Gagi (od danas Macho Gagi
) jedine dobile 4... I pokusavam dobiti informacije o wirelessu u skoli... Jedan ucitelj zna a lik neda... Uzas... Pa kakva je to skola? Ionak sam si dobar sa jednom razrednicom, mozda ona nesto "izmuze" iz njega (pa, kaj ste tak perverzni?!?!?!?). E da brijem da su naj***t zato kaj sam metnul flash player na kompove...
![]()
One day, sky went blue...
Došo kući, aleluja nemoram ništa učit za sutra, malo odmora, jutros stari dofuro jednog Golfa, malo ga proučavamo i tak
Btw sad imamo 4 auta
Da bar imam sad vozačku, išo bi s bilo kojim sam da se pokažem![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bio kod mehaničara,i dijelove koje sam kupio još nije potrebno mijenjat. Prvi ćorak.
Bio sam kod zubara i zbog rukopisa medicinske sestre te zbog mog brzanja,ustanovljeno da sam naručen 18.03. Znači,ćorak i tu.
Ošo kod frizerke da me šišne,al đaba. Nije doma. Ćorak treći.
Šta se sad treba desit?![]()
Ti si nešt često kod zubara, to ti je postala rutina?
Ja sam bio danas kod zubara, utrpao mi inekciju jer mi je morao popravljati zub koji je osjetljiv i na hladno i na vruće, pa mi usta još trnu..
OT: Pišem seminarski rad, na temu - razvoj te poslovni i marketinški plan Microsofta. A nemogu nikako naći financijske podatke o ulaganjima i troškovima.![]()
Bookmarks