Mislim da je N73.
Zanima me koji je najjeftiniji mob (svejedno, polovno ili novo) na koji moze ici garmin navigacija
iPhone 5s 16 GB
Mislim da je N73.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
N73?? A gdje ti GPS resiver?
A tražilica http://www.gsmarena.com/search.php3
....
Kupiš bluetooh i imaš i GPS
Najjeftiniji mobitel na koji ide Garmin- N73 (sad, ne znam ide li na ranije verzije Symbiana...).
A, sa GPS- om, 6220.
Ali, razlika u cijeni je GPS reciever- barem tako ja mislim![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ne isplati se n73 (400 kn) + BT (150-200), a 6220 je oko 800-900 kn. Mislio sam da ima neka stara krama za oko 200 kn, zato sto su vec navigacije oko 400 kn u oglasniku
iPhone 5s 16 GB
Ali ako kupiš N73 i misliš naknadno kupiti BT GPS receiver, mislim da ti je to sveukupno skuplje nego neki mobitel koji ima ugrađen u sebi GPS.
@imaticx, otprilike, koliko novaca?
N95, N78 su oko 800-900 kn.
EDIT: Sad vidjeh tvoj post iznad, a nema još ništa za 200 kn, ali bude za možda godinu dana, kada padnu cijene N95, N78, N79, N82...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
da, sad se nikako ne isplati
nego, imam C901, i da kupim taj GPS BT enabler, da li postoji neki java GPS koji nece trositi promet? Ali da je slicno Garminu?
iPhone 5s 16 GB
WeTravel
Punokrvna turn-by-turn aplikacija za Java mobitele.
eksterni GPS uredaj je kudikamo bolaj opcija od integriranog, jer ima bolju vezu, brze trazi satelite, manje se baterija na mobu trosi i ostalo...
al je ipak prakticnije imat ga integriranog...
prva opcija: N73 polovna + naci polovan eksterni GPS
druga opcija: 6220
treca opcija: N95
cetvrta opcija: P1 + externi GPS (neki dan moj kolega oboje kupio za nekih 80€ polovno)
"all in one"
najjeftiniji symbian bi bila nokia 6120 , ima ih po 250 kn.
najjeftiniji symbian sa gpsom - nokia 6650 fold , oko 500 kn.
za 900 si u oglasima kupis novu nokiu 5230 koja je symbian i ima gps i velik touchscreen.
Zadnji uredio doug : 10-03-2010 u 12:45
gledao sam Nokiu 5230, svejedno mi za 2 mj. istice ugovor, pa cu valjda nju uzeti
iPhone 5s 16 GB
meni je po vani dosta cesto gubio gps signal ,ali mislim da najveci problem tih mobitela sa gpsom koji nemaju touchscreen ( tj imaju male ekrane ) je to sto nista ne vidis dok navigira. Ako trebas navigaciju dok hodas onda ok, ali u autu brijem da neces nista vidjet na tom malom ekrancicu. Mozes se pouzdati u glasovnu navigaciju ali ja svejedno volim vidjeti kamo me vodi .
I pregledavanje karte preko tipkovnice je koma, po touchscreenu fino povuces prstom i voila.
n95 i n96 se sasvim dobro sve vidi... a ni sa n79/n82 nisam imao problema... samo je vazno imat nosac za mob..
"all in one"
ja imam garmin xt 5. 00 60 sa adria route 3. 00 na nokiji 5230 i radi odlično, učita satelite i u prostoriji, dok mi predinstalirana nokia ovi aplikacija ni vani nemože očitati, učita kad je uključena podrška mreže al to i košta...
Ako ne mora bas biti Garmin, ima TomTom navigacija za starije symbiane, kao 6630 ili 6680.
Naravno isto ti treba bluetooth GPS prijemnik.
Garmin Mobile XT v4.2 radi na Nokia N70 sasvim korektno sa eksternim (ja imam Nokijin) BT GPS. To je definitivno najjeftiniji mob sa navigacijom
Kolike su sada uopće cijene eksternih bluetooth gps-ova?
Što se tiče 6120 mobitela, mislim da je njegov ekran premalen za navigaciju.
Iako ja navigaciju koristim samo za slušanje, ne treba mi slika.
Pozz mobil.oljupci,
evo mene nakon ....iskreno neam pojma trebao bi pogledati kad sam imao zadnji post.
ovako kao sta je vidljivo iz naziva tebe trebao bi mi mob koji bi mi mogao posluziti i kao navigacija....
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Reci malo ekipi novo ili polovno to je ono najosnovnije, možeš ih naći i za 500Kn. Novo ili pretplata? To je ono osnovno.
a dalje... ne možeš baš ni birati?
HC4L
Malo si fulao podforum
Specificiraj za što bi još koristio mobitel.
Ako bi koristio samo za navigaciju- radije kupi najjeftiniji GPS i mobitel za 20 kuna![]()
sry moja greska, mob netreba biti novi. moze polovni naravno. i po mogucnosti da nije ona sema preko gprs.a nego da ima u sebi integrirani gps ili kako vec. nisam u toku vec 2 godine kako treba i neznam kako se situacija u medjuvremenu razvijala. pa eto... valjda je sad dovoljno informacija![]()
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Do koliko novaca?
Imaš 6110 za nekih 600- 700 kuna, 5230 za 700- 800...
Ali, dosta su različiti mobiteli...
U 2 godine si dosta propustio
Sada su "in" touchscreen mobiteli- kao 5230.
"Problem" je da ono što ti tražiš ima puno, puno mobitela.
Ali zato se razlikuju po drugim stvarima: OS, touchscreen, tipkovnica, kamera...
I, naravno, po cijeni.
Ali, ako imaš mobitel kojim si zadovoljan- radije kupi GPS uređaj kojemu je glavna svrha navigacija.
Danas ih imaš po 600- 700 kuna.
Imaju veći ekran od mobitela (govorim u istom cjenovnom rangu), bolji izbornik (lakši za upravljanje u vožnji), jači zvučnik (ili se spoje na zvučnike u automobilu).
Ako hoćeš mobitel, dodatno suzi izbor.
Vjerojatnije će biti više mobitela koji zadovoljavaju tvoje sužene kriterije nego da ćeš ti biti prezahtjevan.
Znači, sve što želiš od mobitela- napiši (naravno, ima i veliki utjecaj cijena)![]()
Bookmarks