Baterija je problem, veliki!![]()
Imaš ih masu,ali vjerojatno je najbolji mobile9.
http://gallery.mobile9.com/c/samsung...papers_2098/1/
Probaj. Imaš stvarno puno tema, pa izaberi koje ti se sviđaju.
Baterija je problem, veliki!![]()
pošto niko ne nađe za shodno da postavi HD snimak, evo jedan s youtube-a
http://www.youtube.com/watch?v=L_8BZLhBNyU
Mislim da smo se krivo shvatili. Ja sam poslao snimak sniman u D1 rezi da ukažem na neke probleme, a ti me pitaš imam li taj snimak u HD-u te se ja čudim šta će ti taj snimak u HD-u kada se isti problem očituje i na D1 snimku.
Da si odmah rekao da bi volio vidjeti kako izgleda nativni HD snimak radi testa, uploadao bih ti nešto. Imam dosta privatnih HD snimaka, nisu baš neke kvalitete jer je Omnia HD smeće što se tiče snimanja u toj rezi (razočarao sam se). Budem ti uploadao pa da pogledaš... Trza, audio out of sync i slični problemi...
EDIT: poslan nativni HD snimak na:
http://www.sendspace.com/file/a8maz5
Ako trebaš još neki test, reci pa da snimim jer su mi ostali snimci nekako preosobni.
Zadnji uredio Stile : 07-12-2009 u 17:00
promijenio sam danas sim karticu tj. pokusavam .. ali mi je u postavkama zadano da trazi neki kod za otkljucavanje telefona onaj po defaultu 12345 mislim da je? nisam siguran da li sam ga promijenio prije.. uglavnom ne mogu sad vise jer prije nego sam probao default code sam ispucao 5 pokusaja dozvoljenih i sad ne mogu code uopce mijenjat.. zvao sam vip i oni su mi rekli samo taj default code.. sad ne znam sta da radim...
EDIT: evo rijesio sam problem ako ce netko imat slicni .. za samsung po defaultu je 9x0 .. a zena kaj radi u vipu mi je rekla 12345 a to je za nokiu .. valjda namjerno jer sam raskinuo ugovor s njima![]()
Zadnji uredio ivo47 : 15-12-2009 u 01:05
jel se mogu widgeti nekako smanjit? preveliki su mi na pozadini...
meni je jedna slika kontakata, je za sve one koji menaju svoju. kako da to promijenim?? :S
jel se isplati kupiti ovaj telefon, polovan? ili se odluciti za nokia 5800? i ako se isplati kolika mu je realna cijena (starost 4-5 mj.)? pitam zbog toga sto citam da neki nisu bas presretni s ovim telefonom. pogledao sam puno reviewa i meni sve to izgleda bajkovito!
naravno,najbolji je![]()
koliko ga vec dugo imas? zanima me brzina, koliko baterija drzi, onako, uz dosta poziva i prckanja po njemu? i zanima me jesi li koristio kad iPhone i koji su dojmovi u odnosu na njega? naravno, iPhone 3g 16 GB. pa ako imas vremena malo mi dati u kratkim crtama opis ovih detalja. stvarno sam zagrizao za ovaj mobitel!
nije da ga hvalim sad jer ga ja imam, nego sam imao srece pa sam mogao birat kojeg sam htio .. prvo sam zagrizao za n97 bio i cekag ga jedno pol godine i onda je dosla omnia hd i u tjedan dana mi se sve preokrenulo .. imam ga od 8.mj, baterija drzi u prosjeku 2 dana .. ako si smanjis svjetlost i ne prckas previse po njemu i do 4 .. frend mi ima iphone 3gs i nije los mob. ali ne bi se ja mijenjao .. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=2826
pogledaj si ovo .. stvarno ne bi mijenjao ovog za nijednog na trzistu ako izuzmemo cijenu
hvala, stvarno sam zagrizao za ovaj telefon, bit ce moj!i vidio sam da se sa novim FW ponasa dosta brze, ima i kinetic skrolling, ali dosta mi to sve izgleda brze i bolje! e, sad....na oglasima sam vidio polovne, po cca 2400kn-3000kn....jel to realna cijena? Naravno, ne bih uzimao ako nema pisanu garanciju.
ne znam .. nikad nisam kupovao prek oglasnika .. ako mozes probaj nadodat jos malo pa uzmi novi oko 4300 je negdje ..
a gdje se moze kupiti nova Omnia HD? Osijek i okolica? jel postoji neko prodajno mjesto?
na službenim stranicama postoji spisak sa adresama ,brojevima telefona i radnim vremenim svih prodajnih mjesta,malo se potrudi.inače što se tiče ovog telefona količine isporuke uvijek su ograničene i uistinu čim se pojave na prodajnim mjestima odmah se i prodaju zato pokušaj dogovorit sa prodajnim osobljem da ti jave ili ti sam osobno provjeravaj .
"KONIKOM" Osijek, Županijska 31 Tel.031/250-566.
SAMSUNG SGH-I8910 HD cijena je =4.299,99 Kn.
Pogledaj na www.konikom.hr
hvala!!!![]()
jel zna netko da li je dosao taj neki firmware koji podrzava kineticki skroling ?
i drugo da li bi mi napravili to u servisu update firmware-a ? ne znam to sam kak ide![]()
Da li je moguce instalirati Garmin 50050 na Omniu HD 8910 bez memorijske kartice direktno na mobilni ako ima dovoljno prostora?
kako ne bi bilo moguce ..
mene zanima da li se mijenja imei nakon flaširanja ? tj. da li vrijedi stari cert i key dok se koristio stari firmware
ima neki office mozda a da u wordu prikazuje slike ? cak ni ovaj trial koji sam probao quickoffice premier 6 ne prikazuje .. bezveze
Imam mogućnost u firmi odabrati jedan mob pa me nagovaraju na "Gejfon 3GS 16 GB", ali nekako mi je Omnia močnija.
Koje su stvari bolje, a koje lošije u odnosu na iphoone? (Mislim na brzinu softvera, navigaciju, rokovnik, čitanje word i pdf dokumenata, slanje mailova, pisanje podužeg texta).
Jer ću mob koristiti više u poslovne svrhe, ali u slobodno vrijeme i pogledati filmić.
Kako stvari stoje sa gledanjem divixa i MKV-a?
Jel ovaj urešaj ima hrvatski rječnik za T9?
Pri tom mislim na alfanumeričku tipkovnicu i unos teksta preko nje...
Bookmarks