Nije li X3 na Symbianu? Baš gledam na Nokijinoj stranici -
http://www.nokia.com.hr/pronadjite-p.../specifikacije
General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Announced 2009, September
Status Available. Released 2009, December
Size Dimensions 96 x 49.3 x 14.1 mm, 65.8 cc
Weight 103 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.2 inches
Sound Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
Speakerphone Yes, with stereo speakers
- 3.5 mm audio jack
- Dedicated music keys
Memory Phonebook 2000 entries, Photocall
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Internal 46 MB
Card slot microSD, up to 16GB, 2GB included, buy memory
Data GPRS Class 32
EDGE Class 32, 296 / 178.8 kbits
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, microUSB
Camera Primary 3.2 MP, 2048x1536 pixels, enhanced fixed focus
Video Yes, QCIF@15fps
Secondary No
Features Messaging SMS (threaded view), MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Radio Stereo FM radio with RDS; built-in antenna
Games Yes + downloadable
Colors Red on Black, Blue on Silver
GPS No
Java Yes, MIDP 2.1
- MP4/H.263/H.264/WMV player
- MP3/WAV/eAAC+/WMA player
- Organizer
- Voice memo
- Flash Lite 3.0
- T9
Battery Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4CT)
Stand-by Up to 200 h
Talk time Up to 7 h 30 min
Music play Up to 26 h
Misc SAR US 1.28 W/kg (head) 0.72 W/kg (body)
SAR EU 0.73 W/kg (head)
Nije li X3 na Symbianu? Baš gledam na Nokijinoj stranici -
http://www.nokia.com.hr/pronadjite-p.../specifikacije
GPS NO ???!!!!
dobro da mu nisu odstranili imenik.
nije to nikakav symbian...
Ovo je nasljednik Nokie 6500slide (ako ga se može nazvati nasljednikom, jer je 6500s bio od metala, a ovaj je plastični)
Nije symbian, a ne pripada ni nekoj visokoj klasi mobitela, pa bi mu GPS samo dodatno dignuo cijenu... nepotrebno...
Ako hoćeš Nokiu sa GPS.om, imaš čitavo čudo drugih modela na izbor
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo prvih dojmova:
Mislim da se radi o S40 mobitelu, a ne Symbianu.
Mobitel ima FM radio koji radi i bez spojenih slušalica, jer ima antenu unutar kućišta. Jako glasan zvuk na stereo zvučnicima, podržava Ovi servise. Fotoaparat od 3,2 megapiksela nema auto fokus, pa radi prosječne fotke.
Ima samo EDGE pa nije brz za internet, ako nekome treba to.
Ima tipke za upravljanje muzikom s lijeve strane ekrana.
Ne pamti datum i vrijeme kad se baterija odvoji i izvadi SIM kartica, pa ponovo spoji. Ako se samo baterija odvoji, tada ne resetira vrijeme i datum.
Fora mi je što na ekran mogu postaviti shortcute za funkcije.
Šteta što se shortcuti na ekranu ne mogu postaviti baš svi, recimo ne može se postaviti SMS. Premali broj prečaca se nudi.
Zadnji uredio xlr : 09-03-2010 u 14:33 Razlog: spojeno
ima ga moja mamasve u svemu jedan prosjecan mob...za nju odlican...
mislim da na VIPovim stranicama pise da je symbian, ali mislim da nije...
mob je brz, glasan i ono sto mi je super je to da ti ne trebaju sluske za radio...
prije ove sam koristila 6234, i moram reci da je sve to isto...samo sto mi ova ima puno bolji zvuk preko slusalica![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Editirao sam u gornji post da datum i vrijeme nestanu kad se odvoji baterija i izvadi SIM kartica. Ako se samo odvoji baterija tada ne gubi te podatke.
htjela sam reci da je mob jednostavan i nista posebno!!!
ne moras odma napadati
klima se...po meni poprilicno...mozda milimetar lijevo desno,cak i kad je zatvoren...tako cak nije ni na d600 koji je star 4god...
a baterija je ok,traje nekih 4dana uz normalno koristenje-par poziva dnevno i eventualno koja poruka...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
šta je ovo čataonica ili šta? ili pomozite čovjeku ili štedite tipke...
koristio sam ga par minuta i mogu reći jedan solidan "dummy" mobitel (to pod navodnicima), onaj kojeg sam ja imao je bio relativno novi i slide je bio super, bez klikmanja bez ičega, a sad ko zna u kakvom je sad stanju, baterija bi pretpostavljam trebala biti jako dobra pošto je to nokia
ako nisi opičen na 500 opcija koje mobitel mora imati, a ako ti mob koristi za poruke, pozive, onda je ovo super odabir.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Infterrible ovo ti je zadnja takva u Nokiji. Drugi put koristi tipkovnicu ako stvarno imaš nešto pametno za reći. Sve gluposti su obrisane, nastavite kao da se ništa nije dogodilo![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
sve nokije su skoro iste samo je izgled drukciji kao i kod vecine drugih proizvodjaca(npr SE)
meni isti,ma skoro sve isto s40-dummy
tako je i na symbian-u
uz male dodatke ili sakacenje (ovisi od modela do modela)
x3 ok mobitel za nezahtjevne korisnike i mladju populaciju koja voli slusati glazbu(citaj hodati okolo sa ukljucenim handsfree po gradu)
x6 je vecdruga prica
Jeste, telefon je na S40 platformi, i meni je interesantan zbog toga sto je muzicki orijentisan, i sto ima mogucnos slusanja radija bez slusalica. Malo me brine to sto su na GsmAreni napisali u recenziji da je ekran veoma loseg kvaliteta, i da sam kvalitet izrade nije na nekom zavidnom nivou. Inace, dvoumim se izmedju ovog telefona i 6303c.
Moze li neko da mi kaze kakav je displej i kakve su slusalice koje idu uz njega? Hvala.![]()
slusalice su odlicne!!!one bubice su, ili kako se to vec zovelijepo sjednu u uho i ne ispadaju, a zvuk je predobar!!puno bolji nego na nekim drugim telefonima (bolji i od mog iphonea
)...odlicno se cuje i stvarno je glasno...a zvuk nije piskutav nego bas onako dubok, i ugodan za slusat...
bolji je zvuk preko slusalica nego bez njih...
R.I.P.-16.10.2007.
Ok. Hvala. Mozda je to sto si rekao presudilo da ipak uzmem ovaj mob, a ne 6303c.![]()
rekla---tutlek je curetak.....
i x3 je glazbeni telefon i normalno je da je bolji sto se tice zvuka od 6303
Bookmarks