pa nije lose![]()
![]()
za pozive unutar mreze nema uspostave poziva??
jel se mora placat ovih 20kn za superfrend broj, ili se on ne mora ni ukljuciti pa se moze samo tarifa kao takva koristit??
Pozivi unutar mreže: 0,49 kn/min
Pozivi prema drugim mrežama: 1,29 kn/min
Pozivi prema Superfrend broju: 0 kn/min, uspostava poziva 0,25 kn/pozivu
Broj minuta prema Superfrend broju: 500 minuta, nakon toga se pozivi naplaćuju prema važećoj cijeni za pozive unutar Tele2 mreže u Superfrend tarifi.
Mjesečna naknada za korištenje Superfrend broja: 20,00 kn
SMS: 0,29 kn
MMS: 0,99 kn
Prijenos podataka: 0,10 kn/100 kB (na Tele2 signalu, inače 2,00 kn)
pa nije lose![]()
![]()
za pozive unutar mreze nema uspostave poziva??
jel se mora placat ovih 20kn za superfrend broj, ili se on ne mora ni ukljuciti pa se moze samo tarifa kao takva koristit??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Slična kikiriki tarifi (bivšoj) osim ovog jednog frend broja
frend moze biti iz bilo koje mreze?
nesto slicno ko kod vipa sto se ima jedan broj za izabrati za "0kn", samo sto je ovdje jeftinije, mislim da je u vipu 30kn mjesecno i uspostava 29lipa....ali mislim i da u vipu ima 1000minuta
----------Sony Ericsson----------
Jel mora biti mjesečna nadoplata od 100 kuna mjesečno?
Mislim da je krivo shvatio friend broj.To su mogli staviti u sve tarife a ne raditi novu.Isto kao i vikend opcija koja je dostupna samo u tarifi Među nama.
Baš sada čujem na telki da se može koristiti 1000 minuta.(naravno na Tele 2 stranicama niti slova o novoj tarifi
)
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Na webu im pise da je 1000 minuta ukljuceno.
Nista revolucionarno, i dalje me Tele2 razocarava, jedino im je ok reklama na tv za ovu tarifu.
P.s. Kod Vipa je 25kn za 'stare' korisnike Vip 0kn tarife. Novim je 30kn.
sve bi to bilo super da su ostavili pozive prema svim mrežama 0.49 kn ali ako niko nije promjenili su to na 1.29 kn. To je preskupo i točka.
Tarifa je loša osim za one ekstreme kojima je čitav imenik na 095 skupa sa "superfrendom".
Stvarno razočaravaju u zadnje vrime
" 1,29 kn po min je preskupo i točka ??? "
Molim ?
Kako to mislite, prema drugim mrezama je 1.29 kn preskupo ? Pa, sto bi onda trebali reci za VIP-ove tarife prema drugim mrezama, koje su dvostruko skuplje !!!
kako mi "na bonove" aktiviramo ovu tarifu?
edit: nvm, gledao sam pod pretplatu info, a ne na bonove![]()
Što se razočaravanja tiče, moraju i oni stvoriti prihode i jasno je da će u svim tarifama nešto dati, a nešto uzeti. Uostalom to je praksa skoro u cijelom svijetu. Cilj je zarada, a ne pomaganje Hrvatima u recesiji. Kad smo kod tih 1,29 prema drugima, to je i dalje jeftinije od 2,50 koliko naplacuju preostala dva.
Drugi operateri u nekim svojim tarifama imaju nešto sitno manje od 1,29kn unutar vlastite mreže.
Nisma baš najbolje shvatio kakva je uspostava poziva prema drugim brojevima koji nisu frends.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
da jednostavno pređu na tele2...
tarifa je dobra, jedino me odbija kaj je prema drugim mrežama 1,29 a zasad mi malo ljudi u imeniku ima tele2.
Jedino mi je ovo čudno: "Superfrend tarifu mogu aktivirati svi postojeći i novi Tele2 korisnici u razdoblju od 3.03.2010. do 30.04.2010. godine. "
Zakaj tak kratko razdoblje za aktivaciju??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bio sam u t2 centru i kažu da je uspostava 0,25 za ostale brojeve. Ja htio aktivirati superfrend - ali nakon toga sam odustao... Imam pretplatu i mukte broj, na knock out tarifi - znači svi 0,49. Tako da bi mi došlo na isto ili čak i gore...10 kn je 40-ak uspostava poziva, tako da bi nije baš super...+ostale mreže su skuplje za duplo i još malo...Ili bi mi došlo isto ili skuplje! Bilo bi ok da nema uspostave poziva za sve, onda bi i nekako se isplatilo...
Prema njihovim stranicama uspostava poziva je samo za superfrend broj.Al kako god se okrene mislim da se tebi ne isplati prelaziti,bolja ti je ova tarifa.
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Tarifa je teže sranje, pogotovo za prepaid. Pa više mi se isplati za 29kn više aktivirati knock-out zero i imam 1000 minuta (umjesto 500) i to prema bilo kojem broju unutar mreže i cijena prema drugoj mreži mi ostaje 0,49kn, a ne ko tu 1,29...
Ovo je odlicna tarifa, puno bolja nego sto drugi operateri nude. Puno ljudi vecinu razgovora obavlja samo sa jednom osobom...
Sto se tice knock-out tarife, za ostvariti cijenu od 0.49 kn/min treba racun obnavljati s 100 kn mjesecno, a to je dosta puno za mnoge.
A za one kojima novac nije u pitanju predlazem T-mobil-ov Total za 700 kn mjesecno i besplatni pozivi prema svim mrezama u Hrvatskoj...
Pretplata 50 kn - kome je puno nadoplata od 100...Vjerujem da svi potroše bar 50 kn.. A ako ne potroši netko 50 kn - onda mu nije ni bitno na kojoj je tarifi ili mreži...može biti minuta i 5 kn, svejedno neće potrošiti 50 kn. Moj stari tako ima mob - nadoplati 50 kn svaka 3 mj da mu ne propadne kartica...povremeno koristi mob...Tako da je 10 kn minuta bilo bi mu svejedno...![]()
Bookmarks