Kad uđem na Povezivanje-Odredišta-Internet slučajno sam izbrisao broadband od Vipa... Sad sam napravio novu pristupnu točku, ali neznam koje podatke moram unijeti da bi se mogao na Vip internet spojiti ? Kada na tu pristupnu točku uđem u napredne postavke namješteno je : Vrsta mreže IPv4,IP adresa telefona automatska,DNS adrese automatska,Adresa proxy poslužitelja NIŠTA i broj proxy ulaza 0
Koje od ovih postavki moram promjenit?? Nemogu se spojiti na vipov internet, mogu samo na kucni wireless
Da ne otvaram novu temu...
U postavkama sam stavio da mi je na primarnome mjestu wlan,a sekundarno se spaja vip broadband... I oba stavio da me uvijek pita kada se spaja...problem je u tome sto iako sam postavio takve postavke i isprobao na jos bezbroj načina uvijek se PRVO spaja na vip broadband... Bez obzira ako je vec spojen wlan on ce se spojit i sa vip broadband (obe mreže rade odjednom)...a da ne govorim da me nikada ne pita da se spoji vec sve automatski radi... Jbt izgubio san živcec više s ovim, ili sam ja smotan ili je totalno bugovito !!!
Moze kakva pomoc ??
hvala
ne znam, meni dobro radi
da ti možda wlan nije hidden?
jesi u postavkama programa podesio da te pita?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
bok, od jučer imam nokiu n97 i već problemi. kad god se pokušam spojiti na net javlja poruku da paketni prijenos podataka nije dostupan. imam tarifu komplet 200. zvao sam službu za korisnike i poslali su mi postavke, sad imam one pristupne točke za net Start, Start(1) i Start(2)-ovu zadnju sam si sam poslao postavke preko neta sa njihove stranice(opcija start + mms). još uvijek ne radi,dal netko zna u čemu je problem? na wlan se spaja bez problema inače
Eh, u komplet tarifi ne bi trebao biti "start" paketni prijenos nego "broadband". Izbriši te Start i probaj u postavke paketnog prijenosa sam upisat pristupnu točku (APN) data.vip.hr
izbrisao sam sve "start" i vidio da već imam "broadband" za koji je definirana pr. točka data.vip.hr i preko nje se spaja ok, znači sve je ok. hvala. još samo jedno pitanje vezano uz komplet tarifu: zvao sam na 0917700 za stanje računa i kaže automat da imam još 103 poruke i 116 min razgovora. ja od jučer nisam ni slao poruke ni zvao, dal je to možda jer je tek jučer uključen broj ili je neki drugi razlog?
Probaj poslat "bsp" na 777 pa vidi šta će ti tu reć. Probaj se registrirat na "moj vip" i tamo pregledavaj stanje, u krajnjem slučaju nazovi szk.
ok, budem. hvala na pomoći
to ti je zato jer si najvjerovatnije uzeo pretplatu sredinom mjeseca pa nemaš cijeli paket uključen u to nego pola, tak je i meni
jel se može kako internet skroz isključit da sam siguran da mi se mob sam od sebe neće spojit, ili da će mi netko tko uzme mob kliknut na internet i nabit račun...?
znači želim ako je moguće pobrisat postavke i ostavit samo wlan...
hvala!
naravno da možeš izbrisati pristupne točke
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks