Došao doma.
Obavio prodaju i kupovinu.
Ipak se dvoumim
Ipak je N86
Valjda se više neću premišljati![]()
Je da, pa bum ja sam sa sobom prical tam, ha?ah... Svi imamo svoje ideje... ^^ al ja nemam nijednu
Sutra ujutro idem kod stare, pa idem metnut mob na punjenje, spremit zvucnike i čoranac jos malo, aj... Laka vam noc bila! (po mogucnosti da vam neko ne hrce u blizini vasih uha XD )
One day, sky went blue...
Došao doma.
Obavio prodaju i kupovinu.
Ipak se dvoumim
Ipak je N86
Valjda se više neću premišljati![]()
Zadnji uredio georgy : 07-03-2010 u 00:12
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma zvat ću zubara u ponedjeljak, i kak mi je stara rekla, reć da sam zaboravio i jel mogu dobit novi termin.
georgy, ma uzmi N86, 8mpx kamera, AMOLED, symbian, wlan, GPS.. di ćeš bolje..
Odoh spavatLaku noć svima
btw jeste skužili da smo na 1111 stranici?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ma, burazu sam prodao 5800 i onda kupio C510.
Zadovoljan je.
5800 mu je bio prepametan mobitel
Više se ne dvoumim, odlučio sam definitivno N86 (ako se ne predomislim).
Valjda budem drugi tjedan uzeo.
Pa, zapali i drugi- da izgleda normalno(prikladan emotikon)
GT-R- ma, mislio sam N95 8GB/ N82, zbog onog acceleratora- ali mislim da neće biti neka razlika.
Tj. ne vjerujem da će sada napraviti nešto revolucionarno što će popularizirati taj "ubrzivač".
I mislio sam I8000- to je zvijer, ali odlučio sam uzeti najbolji "netouchscreen" mobitel.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Eno ga Feminemke sad i za HR na Euroviziju
Nisam nigdje izašao pa sam i to upratio :stidi se:
Україна
Bježi, bježi, bjeeeeži Mario u krevet!!!
Hmm, čujem Jinx - Na Zapadu (valjda je Jinx) na Anteni... Idem u horizontalu...
Pozz...![]()
Idem kupiti mobitel![]()
Hvala↲Evo, kupio sam. Jako sam zadovoljam
![]()
Hahahaha a kaj, bar je imas...
I, jesi ispeko drugi palac onda, il?![]()
One day, sky went blue...
Ispušili 2:0. Nebitna utakmica,al svejedno mi je bed...![]()
Da, N86. Jedino sada pokusavam skuziti kako maknuti hrvatski u Operi, i kako pisati u novi red- 0 nesto zeza.![]()
Hm? Cek, jel to novi ili rabljeni uredjaj?
OT: jutro.![]()
Novi.
Tj. star 5 dana.
Zašto?
OT: Prebacujem stvari.
Ma, nije toliki pakao...
Sad me zeza muzika, tj. album art.
Na iTunesu sam se ubio da svim pjesmama uredim tagove i onda mi na N86 ne pokaže album art...
Ali dobro, valjda će kroz Ovi prepoznati...
OT: Laku noć![]()
Proučavam Motorolu Milestone, gledam unpack filmove
Slušam Bijelo Dugme...
Meni se ne spava...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks