ja im prvi nedam!
boli mene uvo sto je njih neko zajebo. Bolime i zato sto za tri gredice paradajza kupuju traktor i kombajn i novi auto.
******, lako im je bilo u Jugi kad su preko zadruga kupovali sve bez poreza. Pa ono sto oni nazivaju njivama su u nekim drugim drzavama dvorista.
Bio neki dan sa amerom jednim iz Texasa. Ima covjek stalan posao al kaze pomaze starcima povremeno na farmi. Pito ga kakva farma. Ma veli on nist veliko, mala farma 400 hektara psenica i to. Pito ga kolko ima zposlenih, kaze niko osim staraca i njega i sestre povremeno. Nemaju ni kombajna.
Puca mi vise ona stvar za one koji su prevareni. Love nema! ne moze se stvoriti. Drzava je u komi. Nista ne proizvodimo, nista ne izvozimo. Samo mlatimo praznu slamu i prodajemo strancima sto se jos dade prodat. Eto ga neki dan oper obveznice izletile.
Treba sve ljude pozvat da stede u HPB a ne u stranim bankama. Koji to idiot moze prodat dvije banke strancima?!?
Tako nam i treba kad smo budale. Svak onaj ko ima zemlju a ne obradjuje ju treba mu je oduzeti ili postaviti ultimatum da MORA proizvesti mpr. godisnje xy tona cesnjaka po xy cijeni a zabraniti uvoz cesnjaka. Ko unese rezanj cesnjaka u Hrvatsku, zatvoriti ga na 5-10 godina i zapljeniti mu svu imovinu. Pa jebote drzava! Bas nam je fora jest niizozemski paradajz koji nije vidio ni sunca ni mjeseca. A soltanski onaj fini pun mirisa i okusa se rijetko gdje moze nabaviti. Eto to nas muci.
Dvadeset godina smo gledali kako kradu i smijali smo se koja smo mi drzava. Sad kad su govna dosla do brade sad je panika. Treba ih posmicati ko Causeskua.
Onom liku kaj se zaletio pred sabor sa plinskom bocom treba sagradit spomenik.