Jutro..
Ovo vrijeme me izaziva da opet provedem cijelu subotu na bajku.
Mislim da neću izlazit iz kuće, mrzovoljan sam, neide mi se nigdje, treba učit dosta predmeta.. uff.. Blago vama koji imate cijeli dan slobodan bez briga...
Što se mene tiče- ne.
Ali, stavi (ili će yager)- barem da netko drugi ima "uvid"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro..
Ovo vrijeme me izaziva da opet provedem cijelu subotu na bajku.
Mislim da neću izlazit iz kuće, mrzovoljan sam, neide mi se nigdje, treba učit dosta predmeta.. uff.. Blago vama koji imate cijeli dan slobodan bez briga...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
hahahha nema veze... Uvijek sam ja onaj neshvaćen ovdije...
E, da, crtic je... Umm... Kak si ono rekla... SRANYE! Bas je
Inace se mucim na gitari, prsti mi otpadoše, nikak da odsviram neke pjesme... Ajmee...
OT: Cion, mislim kad si htio napravitiradio si ga : - /, a ne :/
![]()
One day, sky went blue...
Ustadoh u 7 i ošo s frendovima na neku betonifikaciju. Sam smiksao 12 mješalica a oni razvoziše okolo po kući...
Ovo zvuči ko poslanica svetoga Pavla...
Idem spavat jer sam se predozirao pečenim mesom i krumpirima. Ošla litra crnog ko ništa... Kava kolač,i sad sam neupotrebljiva ljudska masa...
Večeras onaj mallaz od Vucota u disku,znači,ni večeras ne idem u grad. I bolje,ionako je sutra tekma pa nije na odmet koji sat duze odspavat...
Listam stare ispite za državnu maturu i divim se svim tim autorima pitanja koji smatraju da tako puno znamo.. Na neki bolestan način to trebam shvatit kao kompliment?![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Odlučio (valjda)- N86![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odlučuj ovdje
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61506
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Oprosti
Upišem N86 u tražilicu i ništa ne nađe- zato sam otvorio.
A dobro.![]()
Mama ti možda oprosti, al moja crna bilježnica ne.
Zato, oprosti ti meni, takva su pravila igre
Postoji razlika između 'tražilice' i 'the tražilice'![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A georgy zašto hoćeš kupiti drugi mobitel?
Šta je nešto s iPhonom bilo?
OT: odo jest, već pola 4, fino, pola dana prošlo nisam ništa učio, neda mi se, samo si gomilam i zatrpavam![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ma, živcira me da moram toliko paziti na njega
xlr- lista za odstrel
Vidi stvarno, "the tražilica" nađe, ali čemu onda "obična tražilica"?![]()
Ajooj jučer sam imao cijeli dan neki predosjećaj u vezi zubara, zaboravio sam pogledati kada sam naručen, i sad ugledam ono baš jučer bio u 9h
Ima ko kakav savjet, šta sad da radim, da ju zovem (naravno ne danas, nerade) ili da idem u ponedjeljak odmah poslijepodne kod zubara? I naravno, šta da joj kažem? Glupo mi malo reć zaboravio sam...
O-oooooooooo, black book...
Mislim da nas ima malo više unutra![]()
GT-R reci joj da si zaboravio...
Sumnjam da je radila neke posebne pripreme za tebe pa je sve propalo tvojim nedolaskom
xlr- od sada koristim google za pretraživanje, trebalo bi to nekako ukomponirati u forum
OT: Čekam vlak za Zaprešić. Zaradio 50 kuna od kupoprodaje burazovog mobitela- još mu samo trebam kupiti drugi
Ovo mi je trening za moj
Došao vlakić![]()
Afff, sad bi mi opet sjele jedne lignice, kad svi o hrani... Frisko otusiran, a gladnjuckav... Mmmm... Sline cure...
OMG! BLAK BUK! Ko zna ko je sve tamo... :S
One day, sky went blue...
Luna,otvaraj topik za ove neke uzraste dok nisam poduzeo drastične mjere...
Salim se narvno... :nesalise:
Lud sam danas nesto...
Idem na neku pečenku...
Vozdra.![]()
vidis, vidi, nelosa ideja.
rascjepkati sta sad radite na:
sta sad radite - osnovnoskolci
sta sad radite srednjoskolci
sta sad radite - forumska gerijatrija![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks