e i da te pitam nešto usput , mada je malo offtopic , kad mi se mob upali , pojavi mi se error manila.exe ... dal će se to rješit kad flešam rom ?
i još nešto za sve, kolko vama baterija drži ? jer moja krepava svaki dan !
e i da te pitam nešto usput , mada je malo offtopic , kad mi se mob upali , pojavi mi se error manila.exe ... dal će se to rješit kad flešam rom ?
i još nešto za sve, kolko vama baterija drži ? jer moja krepava svaki dan !
evo nema više problema s manilom , stavil sam kompletno novi rom zahavljujući tvojem opisu , i uzel sam i spb i ovu temu i sad sam baš zadovoljan . nisam isprobaval ništ drugo pa sam s ovim jako zadovoljan dok se sjetim kak je prije bilo , jer sam kupil rabljeni mob i bila su svakakva sranja na njemu ...
također da se priključim komentarima o GPS-u , eto ja isto puno na putu i stvarno nema detaljnije karte od Cardinale-a , svaka ulica u svakom selu i žena govori gramatički točno![]()
, ali opet mi garmin ima svoje prednosti oko samog navođenja , Cardinale mi se zna pogubiti na većim križanjima na kojima glavna cesta nije ona koja ide ravno itd.... da sad ne nabrajam u detalje . uglavnom , kao kak je već josipa rekla , ako se izgubim na nekom zagorskom bregu onda palim cardinale , ali za zagreb , budimpeštu , beč i berlin palim XT
eto bar imam mogućnost kombinacije koje sa starim GPS apartom nisam imao
pozdrav !
Evo radi Cardinale 3.1 (update 3mj ove god) na omniji i sa win 6.5(stavila radi probe).
Isto tako izašao novi firmware i omnija se sa ovim cardinaleom puno bolje razumije (nekako mi se čini da brže radi).
Ako nekog zanima stavim gore.
Bookmarks