uzmes si komplet tarifu 100
i onda ti je cijena te nokie 1399kn ali to ti se odnosi na 2 godine ugovor
na godinu dana je 3399kn
Do sad sam bio na pretplati u t-mobilea i ugovor mi istjece za 3 mjeseca... Sad vidim odličnu ponudu u Vip-a Nokia N97 za 1600kn...
Sad mene zanima koje opcije i tarifu bi mi bilo najbolje uzet...
Meni trebaju sto povoljniji razgovori i poruke prema svi mrežama i barem 200mb interneta (mislim da mi je to dovoljno za moje potrebe, samo surfam bez puno skidanja filmica i slicno...)
Easy+ tarifa + 30kn za internet ili sam gledao "komplet tarifu" samo me zanima jeli onih 50% popusta mogu dobiti i ja ili samo poslovni korisnik(sto to podrazumjeva"poslovni korisnik"???)
Imate kakav savjet o mozda nekim drugim opcijama,neka caka kod potpisivanja ugovora , o mobitelu ...???
P.S. razmatrao sam i tele 2 ali oni nemaju uslugu interneta povoljno tako da sam ih odbacio...
Hvala puno
uzmes si komplet tarifu 100
na godinu dana je 3399kn
----------Sony Ericsson----------
""""""""""uzmes si komplet tarifu 100
na godinu dana je 3399kn """"""""""
Ova komplet tarifa mi je najprimamljivija, ali zanima me mogu li je ja uzeti jer pise da je samo za poslovne korisnike ??? Koji su to korisnici?? I mogu li ja dobiti tih 50% popusta , znaci prvu godinu placam 50kn...a drugu 100...
Ma nije samo za poslovne korisnike...
Trenutna ti je promocija da plačaš pola tarife prvih 12mj.
Znači u Komplet 100 tarifi na 24mj i trajni nalog dobiješ N97 za 1399kn. S tim da plačaš 50kn prvih 12mj.
Bez trajnog naloga je 1599kn
Jesi li sigurno dobro gledao?!?!?
Ako je ovo skupo: "Samo 0,05 kn za 1 MB!"
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni..._out_surf.html
Ako dosta razgovaras onda komplet tarifa nije za tebe...
Ona je vise namjenjena za koristenje interneta. Konkratno u komplet 100 tarifi imas 60 min i nakon toga je 1.6 kn/min sto je dosta skupo..., a i poruke su 40 lipa, a prema drugim mrezama 50 lipa...
Korisnik sam te tarife i zadovoljan sam, ali zato jer malo razgovaram i malo saljem sms, uglavnom se koristim internetom...:-))
...koliko sam shvatio - N97 je kupljena Početne postavke Nokia N97 ,savjeti i informacije i ovo može po ključ...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ostat će tema, pošto je sad N97 aktualna u VIPu, možda još netko naleti sa sličnim dilemama...
zanima me jel se može možda kupit ta nokia n97 na pretplati u vipu na american karticu na rate, student sam pa bi kupio na 6 rata
Amex studentski ide uglavnom svuda na 6 rata. Ako ne ide studentski na rate onda ne ide ni jedan. U tele2 ide na rate an taj studentski - samo zafrkvaju da rata mora bit 200kn minimalno (bedastoća). Jer su mi nakon moljenja dali i na više rata, tj. manja je od 200 kn rata. Samo što nevole oni to na puno rata. Oni bi odmah pare!!! Tako da nek probaju prvuć prvo na 12 pa ak ne ide onda na 6 pa na 4 ili 3.
imaju neku politiku oko cijena..normalno sto je veca cifra vise rata mozes dobiti.
Baš sam čitao te Vipove nove uvjete, i tamo piše da se može dobiti popust od minimalno 190 kn ako se potpiše trajni nalog. Jel netko zna nešto o tome?
Ova cijena od 1600 kn mi se čini jako dobrom za takav uređaj. A nije niti star, da je recimo u ponudi već godinu dana.
Bookmarks