Tražim pjesmu ili samo ime pjesme one pjesme iz GTA San Andreas, kada se loadira onda ona pjesma, ali ne bilo kakva verzija, već ona na kojoj neko pjeva, ima dobar bass. Danas sam to čuo, predobro zvuči![]()
Trazim knjigu u elektronskom obliku Rosalind Miles : Ženska povijest svijeta
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Tražim pjesmu ili samo ime pjesme one pjesme iz GTA San Andreas, kada se loadira onda ona pjesma, ali ne bilo kakva verzija, već ona na kojoj neko pjeva, ima dobar bass. Danas sam to čuo, predobro zvuči![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ovu?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hvala georgy na brzom odgovoru, ali nije ta verzija, traje duže i kak da kažem, repanje je malo bolje usklađeno uz glazbu, ovdje samo repa bez prestanka, u toj verziji koju sam čuo baš izgleda profesionalno.
EDIT:
Možda je to ovo.. hmm neznam..
Samo di da skinem .mp3?
Znam za foru da skinem video s you tube-a pa ga konvertiram, al nije to to.
EDIT 2:
Poslao na PM poruku autoru i za manje od pola sata mi odgovorio i poslao mi na mail .mp3 pjesmu, pravi car!
Zadnji uredio GT-R : 25-02-2010 u 22:47
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
trazim mp3 pjesme koja ovima tu svira u pozadini
koliko shvatih, radi se o matrixu, ali ne uspijedoh je naci
hvala unaprijed![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Rob Dougan- Clubbed to death
Nema na čemu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ima mozda vec netko ovaj novi cd od gibonnija toleranca?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Gibonnijeva "Toleranca" izlazi 4. ožujka![]()
ja bi sad ovo kaj svira na hrt2... putokazi... jebeno
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Nisam nikad do sada skidao film sa interneta a treba mi sto je brze moguće NFS Tokio Drift pa bi molio ako netko zna neku stranicu(pouzdanu) ili još bolje link za downlaod ovog filam
Hvala
NFS(Need For Speed je igrica) Tokyo Drift ne postoji, već The Fast and the Furious: Tokyo Drift.
Zadnji uredio La_LuNa : 06-03-2010 u 21:10 Razlog: obrisan nepotreban dio o spajanju teme
@ drama: Pokusaj s torrentima. Procitaj komentare i ako nije spam,skidaj.![]()
Našla sam, netreba!!!![]()
Tražim ovu pjesmu koja počinje na 28:22.
Tražio sam sa Shazamom- ništa nije prepoznao i sa Midomijem- prepoznao je par, ali niti jedna nije.
Kako je ime ove pjesme stoju je upravo pjevao Pervan i Maja Blagdan u zvijezde pjevaju??
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tražim neku kolekciju najbolje Hrvatske muzike.
Tipa one pjesme koje se na svadbama (ne na Luninoj) sviraju, na putovima (kada netko ima gitaru
)- Oči boje kestena i takve...
Bilo kakve, može i od Prljavaca, može Bijelo dugme, neke Zagorske, Slavonske...
Pa, ako imate neku svoju kolekciju...
WildBoy- oprosti, da- sada ne radi.
Prije se moglo i bez ispunjavanja tih "upitnika"...
A, nema veze- budem snimio pa stavio jednom![]()
Zadnji uredio georgy : 15-03-2010 u 13:24
Elio Pisak - L'Armonica Triestina - ima li netko, ali da nije ona live sa jubitoa ?! hvala...
What else you gonna do on a saturday?
moze novi album od toseta?
###1410989180026
Možda ovo?
Tose Proeski i Prijatelji - Jos uvijek sanjam da smo zajedno
http://rapidshare.com/files/34367093...eepe.part1.rar
http://rapidshare.com/files/34367117...eepe.part2.rar
Bookmarks