Čim dođe kod nas uzimam ga.
Trebao sam uzeti Pulse kad sam ga mogao dobiti za 1200 kuna.![]()
Prije par dana T-Mobile je na MWC-u u Barceloni predstavio novi Android telefon iz radionice proizvođača Huawei. Riječ je o mlađem bratu svima poznatog Pulse-a, T-Mobile ga je stoga odlučio nazvati T-Mobile Pulse Mini.
Glavne značajke:
- Dimenzije: 106 x 57 x 14 mm
- Težina: 110 grama
- GSM 850/900/1800/1900
- 3G/HSDPA 900/2100
- Qualcomm MSM 7225 (528 MHz procesor)
- Rezistivni touchscreen 240x320 piksela, 2.8 inča
- MicroSD slot, do 16GB
- Wi-Fi, Bluetooth
- 3,5mm standardni utor za slušalice
- 3.15 Mpix kamera sa led blicem i autofokusom
- Android OS 2.1
- GPS
Po meni, glavni nedostatci ovog uređaja sunedostatak GPSai rezistivni ekran premale rezolucije, no nadam se da će predviđena cijena od 100£-150€ bar donekle opravdati nedostatke. Mobitel bi se trebao naći u T-Mobile ponudi od travnja.
Vaša mišljena?![]()
Zadnji uredio Harasho! : 03-05-2010 u 23:09
Čim dođe kod nas uzimam ga.
Trebao sam uzeti Pulse kad sam ga mogao dobiti za 1200 kuna.![]()
izgleda da će ipak imat gps--->http://www.gsmarena.com/t_mobile_pulse_mini-3167.php![]()
Nemora značit, na gsmareni piše da Pulse ima 3,5mm jack, multitouch i da nema prednju kameru a ništa od toga nije istina.
A za Pulse mini su napisali da ima prednju kameru (a nema) i da nema FM radio(a ima ga), tako da sam ja skeptičan s tim njihovim podatcima, uostalom za Huawei U8110 su napisali da nema GPS a to je jedno te isti uređaj kao i Pulse Mini...
Jooj, sada se jako dvoumim, ili Pulse ili Pulse mini, ako pulse mini bude bio oko max 1600kn kupujem ga, jer je mali i kompaktan, a to meni treba...
Kolika bi trebala biti cijena u t-mobileu?
EDIT: u gsmareni pise da nema AUTOFOKUS? jel to istina???![]()
Nije istina da nema autofokus, čak na poleđini mobitela kod kamere piše autofocus, stvarno su postali nepouzdani ovi s gsmarene...
A što se tiče cijene, u Britaniji će koštati £100 (800kn) u prepaid paketu, po mojoj procjeni će kod nas biti nekih 30-40% skuplji (kao i obično) znači nekih max. 1200kn![]()
KUPLJENO!
Samo mi malo smeta sto nema GPS ali ne moze sve za tu cijenu...
Jel ima nekakvih novosti? Kada dolazi u hrvatsku?
jooj, ne mogu se strpit da ga mogu napokon kupiti i zamjenit nokiu 5800...
Nikako da netko recenzira taj mobitel...
Pa još nije ni službeno izašao, i ja jedva čekam da zamjenim svoju kantu!
I pitanje jedno:" Hoće li se se na njega moći instalirati flash player?"
Flash player ( misliš na .flv i .swf player?) za androide još niti ne postoji tako da se na to pitanje ne može odgovoriti, tj postoji ali radi samo na mobitelima koji imaju flash podršku.
Ono što se zna jest to da ni Pulse ni Pulse mini neće podržavati Flash 10.1 zbog procesora (bar ne preko službenih kanala), a eventualno će se moći instalirati podrška za flash lite...
Zadnji uredio Harasho! : 04-03-2010 u 16:57
Znam da je off-topic ali kakav je browser na pulseu? Se stranice učitavaju brzo i je li moguć download?
Ovisi o kompliciranosti stranice, u usporedbi s drugim mobitelima vrlo brzo no u usporedbi s operom mini sporije.
Pulse Mini stigao u UK, 99 funti kosta!
Ipak ima GPS, interesantan mobitelčić....
Bookmarks